28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern i-a dat lui Breno ‘cartonasul galben’

Conducerea grupării bavareze l-a avertizat pe fundasul său să înceteze cu criticile la adresa clubului, afirmând că au fost foarte îngăduitori cu fotbalistul suspectat de a-si fi incendiat casa.

“Acesta este un cartonas galben. Mă astept ca nimic altceva să nu se mai întâmple acum” , a declarat presedintele consiliului de administratie al clubului, Karl-Heinz Rummenigge, la o zi după ce Breno (22 de ani) a reactionat furios pe Twitter după ce Bayern l-a trimis să joace în weekend cu echipa de rezerve.

“Breno nu poate acuza clubul sau pe antrenor. Clubul a arătat că îsi susține jucătorul. El a confirmat că mesajele pe Twitter sunt ale sale, dar că la mijloc a fost vorba despre o neîntelegere. Si-a cerut scuze fată de antrenor si echipă” , a continuat Rummenigge.

Jucătorul brazilian, care în urmă cu patru luni a petrecut câteva zile în închisoare înainte de a achita cautiunea într-un caz legat de un incendiu care a mistuit propria sa casă, a scris pe reteaua de socializare foarte populară printre fotbalisti că Bayern München îsi bate joc de el, trimitandu-l să joace la echipa B.

Breno, care a ajuns la Bayern de la FC São Paulo pe vremea când avea doar 18 ani, avea mari sperante de a deveni un stâlp al defensivei, însă deocamdată nu a reusit să castige un loc de titular.

Sud-americanul a fost arestat pe 24 septembrie, după ce a fost suspectat că ar fi jucat un rol în provocarea incendiului care a distrus vila sa din apropiere de München.

Bayern, care si-a propus să castige Bundesliga si Cupa Germaniei, precum si să dispute finala Ligii Campionilor, ce va avea loc la München în acest an, a contribuit la eliberarea sa si de asemenea a reusit să obtină permisiunea autoritătilor ca Breno să călătorească în Dubai, pentru contonamentul de iarnă al echipei.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux