19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern i-a dat lui Breno ‘cartonasul galben’

Conducerea grupării bavareze l-a avertizat pe fundasul său să înceteze cu criticile la adresa clubului, afirmând că au fost foarte îngăduitori cu fotbalistul suspectat de a-si fi incendiat casa.

“Acesta este un cartonas galben. Mă astept ca nimic altceva să nu se mai întâmple acum” , a declarat presedintele consiliului de administratie al clubului, Karl-Heinz Rummenigge, la o zi după ce Breno (22 de ani) a reactionat furios pe Twitter după ce Bayern l-a trimis să joace în weekend cu echipa de rezerve.

“Breno nu poate acuza clubul sau pe antrenor. Clubul a arătat că îsi susține jucătorul. El a confirmat că mesajele pe Twitter sunt ale sale, dar că la mijloc a fost vorba despre o neîntelegere. Si-a cerut scuze fată de antrenor si echipă” , a continuat Rummenigge.

Jucătorul brazilian, care în urmă cu patru luni a petrecut câteva zile în închisoare înainte de a achita cautiunea într-un caz legat de un incendiu care a mistuit propria sa casă, a scris pe reteaua de socializare foarte populară printre fotbalisti că Bayern München îsi bate joc de el, trimitandu-l să joace la echipa B.

Breno, care a ajuns la Bayern de la FC São Paulo pe vremea când avea doar 18 ani, avea mari sperante de a deveni un stâlp al defensivei, însă deocamdată nu a reusit să castige un loc de titular.

Sud-americanul a fost arestat pe 24 septembrie, după ce a fost suspectat că ar fi jucat un rol în provocarea incendiului care a distrus vila sa din apropiere de München.

Bayern, care si-a propus să castige Bundesliga si Cupa Germaniei, precum si să dispute finala Ligii Campionilor, ce va avea loc la München în acest an, a contribuit la eliberarea sa si de asemenea a reusit să obtină permisiunea autoritătilor ca Breno să călătorească în Dubai, pentru contonamentul de iarnă al echipei.

sursa: tv.eurosport.ro

9 thoughts on “Bayern i-a dat lui Breno ‘cartonasul galben’

  1. Eu am mai spus-o. L-am urmarit cu mare atentie pe acest Breno inca de cand a venit. Putine echipe din lume dau 12 mil. pe un fundas de 18 ani. Asta m-a facut curios si am pus “lupa” pe el mai mult decat pe altii. Am crezut ca e o mare valoare dar m-am inselat, ca si scouterii lui Bayern.
    Credeti-ma, BRENO NU ARE VALOARE DE BAYERN!
    Si, in afara de valoare, nu are nici caracter. Dupa ce conducerea clubului te scoate de la parnaie pe cautiune (500.000 euro) si face tot posibilul sa te integrezi in echipa (toti l-au incurajat si i-au gasit si un psiholog), acum tu acuzi conducerea ca-si bate joc de tine si arunci tot felul de vorbe urate la adresa mai multor bavarezi. Am lasat la o parte faptul ca mai mult ca sigur ca si-a incendiat singur casa pentru a lua banii pe asigurare…
    Consider ca acest brazilian fara caracter trebuia vandut de mult. Macar se mai lua vreun ban pe el…

  2. In ciuda unor pareri majoritar negative la adresa lui Breno,eu voi spune mai departe ca are niste calitati native excelente,la el marea problema este ”mansarda”,acolo are probleme ce din pacate nu cred ca-i vor mai permite sa aiba cariera ce i s-ar fi cuvenit.

  3. Eu speram sa fie un fundas de super clasa…Dar dupa meciul cu Inter de pe Allianz Arena in care Inter sa calificat nam delok incredere…Eu cred ca ar trebui sa plece…

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version