28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Götze vreau un loc de titular la Euro

Mijlocașul în vârstă de 19 ani știe că are parte de o concurență serioasă în selecționata Germaniei

Fotbalul german este în creștere, atât pe planul echipelor de club, cât și pe cel al naționalei. Dacă Bundesliga a ajuns a treia competiție internă europeană, propunând patru echipe în Liga Campionilor, Germania este una dintre favoritele la câștigarea Euro 2012, competiție ce se va desfășura în Polonia și Ucraina. Faptul că selecționata lui Joachim Löw a terminat cu maxim de puncte în Grupa A, din care au mai făcut parte Turcia sau Belgia, are legătură cu invazia de talente tinere pe care tehnicianul o are la dispoziție: Mesut Özil, Thomas Müller, Toni Kroos, Marco Reus sau Mario Götze.

Ultimul, mijlocașul care a făcut furori la Borussia Dortmund, devenind campion național la numai 18 ani, are gânduri mari legate de viitorul său la națională, cu toate că va avea parte de o concurență acerbă pentru un loc în primul 11. Götzinho a fost magistral în amicalul disputat împotriva Braziliei în august și câștigat de Panzere cu 3-2, fiind atunci lăudat de Löw.

“Un fotbalist dorește să joace la un asemenea turneu, pentru care toată lumea va fi pregătită. Pot evolua alături de Özil. Și Barcelona are mai mulți jucători de creație și obține succes după succes” , a declarat Mario pentru Kicker, după care s-a referit și la situația sa de la club: “Liga Campionilor este o competiție extraordinară. Sperăm să avem un cuvânt mai greu de spus în următorul sezon. Dar relația mea cu Borussia nu are legătură cu Liga. Oricine activează la un club ca Dortmund nu își dorește decât să rămână aici cât mai mult timp. Dar aceasta nu este o problemă pentru mine acum. Timpul ne va spune cât voi mai juca pentru această echipă”, a încheiat Mario Götze.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux