25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweinsteiger: “Suntem peste Borussia”

Mijlocasul în vârstă de 27 de ani a spus că Bayern va avea întotdeauna jucători mai buni decât ai campioanei en-titre.

Duelul dintre Bayern München si Borussia Dortmund pentru titlul din Bundesliga a început încă din perioada de pauză a lunii ianuarie. Primele discutii dintre cele două mari cluburi au apărut după ce Borussia i l-a suflat bavarezilor de sub nas pe Marco Reus, pentru serviciile căruia va plăti 17,5 milioane de euro, si care era sub supravegherea trupei lui Jupp Heynckes încă de la începutul stagiunii. După ce Christian Nerlinger, directorul sportiv al liderului, a afirmat că borussienii nu se pot ridica la nivelul de transferuri al clubului său, lucru recunoscut si de presedintele campioanei, Hans-Joachim Watzke, Jürgen Klopp a declarat că bavarezii ar trebui să se uite numai în ograda lor si să nu mai fie îngrijorati de politica clubului său.

Declaratiile au ajuns acum la nivelul jucătorilor iar, după ce Reus a afirmat că a ales Borussia, pentru că o consideră o optiune mai bună pentru viitorul său, Bastian Schweinsteiger a iesit la atac: “Stim că Dortmund are o echipă bună, dar cred că Bayern va avea întotdeauna jucători de calitate superioară. Mereu va depinde de noi cum se va decide soarta titlului în Bundesliga. Bayern are un lot competitiv cu ajutorul căruia nu domină numai Bundesliga, ci poate obtine rezultate si în Europa”, a arătat Schweinsteiger pentru Kicker, făcând aluzie la părăsirea de către Götze si compania a Ligii Campionilor încă din faza grupelor.

Returul va începe pe 20 ianuarie si etapa a 18-a o va trimite pe Bayern pe terenul revelatiei Borussia Mönchengladbach, în timp ce Dortmund se va deplasa la Hamburg. Cea de-a treia echipă implicată în lupta pentru coroană, Schalke 04, o va primi acasă pe Vfb Stuttgart.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux