25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Heynckes: Cantonamentul lui Bayern a fost incredibil

Lidera Bundesligii a revenit miercuri în Germania, după un cantonament de nouă zile în Qatar și o escală în India, tehnicianul bavarezilor sclipind de optimism înainte de startul în returul campionatului, programat pentru săptămâna viitoare.

“Sunt extrem de mulțumit deoarece am muncit din greu la toate capitolele” , a declarat antrenorul Jupp Heynckes în fața reporterilor germani, după ce Bayern München s-a întors în țară în urma ultimului meci amical din New Delhi, o victorie cu 4-0 în fața echipei naționale a Indiei.

“A fost un cantonament remarcabil și am lucrat intens” , a completat veteranul în vârstă de 66 de ani, după succesele categorice repurtate de Bayern în toate cele patru meciuri amicale.

Trupa de pe Allianz Arena, care nu are în plan să achiziționeze niciun jucător în fereastra de transfer din această iarnă, va da piept cu Borussia Monchengladbach în ziua când începe returul campionatului german, pe 20 ianuarie.

În condițiile în care doar trei puncte îi separă pe bavarezi de Borussia Dortmund și au în față un program competițional încărcat, care include meciuri din Cupa Germaniei și Liga Campionilor, Heynckes este fericit să știe că toți fotbaliștii pe care îi are la dispoziție sunt apți de joc în prima etapă din noul an, inclusiv mijlocașul Bastian Schweinsteiger.

“Toată lumea este sănătoasă și toată lumea este în formă. Așa că am turnat o fundație solidă și nu puteam fi mai bine pregătiți” , a subliniat directorul sportiv Christian Nerlinger.

Internaționalul german Bastian Schweinsteiger pare să-și fi revenit complet după operația la umăr pe care a suferit-o la începutul lunii noiembrie și chiar a marcat marți în poarta Indiei, cu un șut superb de la 20 de metri.

Este de așteptat ca Schweinsteiger să fie titular în meciul cu Gladbach, formația care ocupă momentan locul al patrulea în Bundesliga. “Bastian are nevoie de meciuri în picioare. Însă deja s-a debarasat de teama cauzată de accidentare”, a precizat Heynckes.

Bayern se află “în cărți” pentru cupa și campionatul intern, precum și pentru finala Ligii Campionilor, care se va desfășura la München în luna mai și care constituie cel mai important obiectiv al sezonului.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux