28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Gomez vrea și mai multe goluri

Atacantul lui Bayern a marcat de 50 de ori pentru bavarezi și națională în 2011 și crede că poate depăși această cotă în anul curent

Mario Gomez și-a construit cu succes imaginea unui atacant letal pentru orice defensivă, anul trecut fiind cel mai prolific din cariera sa profesionistă. Fostul jucător al lui Stuttgart, acontat de Bayern Munchen în 2009, a găsit drumul spre gol de 50 de ori, remarcându-se atât la echipa de club, cât și pentru naționala Germaniei.

”Să dai 50 de goluri într-un an este foarte mult, dar eu vreau să devin mai bun de la an la an, așa că sper să înscriu și mai multe în 2012” , a mărturisit Gomez, al cărui tată este spaniol. Starul lui Bayern și-a propus pentru anul în curs să câștige titlul în Bundesliga, unde a punctat de 16 ori în tur, dublat de un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor și triumful cu Germania la Euro 2012.

Dacă la precedentul Campionat European, Mario s-a ”remarcat” prin niște ratări monumentale în faza grupelor, motiv pentru care a fost lăsat pe bancă pentru meciurile decisive, acum el se vede capabil să fie chiar omul turneului găzduit de Polonia și Ucraina: ”Voi merge la Euro decis să marchez cât mai mult și să câștigăm finala”.

Atacantul de 26 de ani s-a aflat în aceste zile în India, pentru un meci demonstrativ susținut de Bayern la New Dehli în compania naționalei gazdă și câștigat cu 4-0, partidă în care Gomez nu a ratat șansa de a înscrie. ”A fost o experiență plăcută, păcat că nu am putut rămâne mai mult în India. Am fost primiți foarte bine de oamenii de aici”, a conchis el.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux