25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Reus i-a răspuns lui Bayern

Atacantul în vârstă de 22 de ani a spus că a ales Borussia Dortmund, pentru că i se pare un club mai valoros decât Bayern

Bayern München și-a arătat interesul pentru serviciile luiMarco Reus în ultimele luni, dar vârful care a marcat de zece ori în acest tur de Bundesliga pentru Borussia Mönchengladbach a ales să se întoarcă la echipa la care a făcut primii pași în fotbal. Conducerea bavarezilor nu a putut accepta cu ușurință acest eșec și a admis că lui Reus i-a fost teamă de concurența acerbă pentru un loc de titular și a ales să meargă undeva unde va juca meci de meci. “Dacă ei asta cred, pe mine nu mă deranjează. Decizia a fost luată pentru că am simțit că există un potențial mai mare la Dortmund pentru a juca în Europa și pentru a-mi măsura puterile cu cei mai buni. Opinia mea este că Borussia este un club mai bun”, a reacționat cel care strâns trei selecții pentru naționala Germaniei.

Vârful pentru a cărui revenire campioana en titre a plătit 17,5 milioane de euro și căruia i-a propus un contract valabil pe cinci ani simte că acest transfer nu îi va afecta evoluțiile din ultimele 17 etape ale campionatului, pe care le va disputa alături de actualul club: “Știu cum să fac diferența între aceste două lucruri. Plecarea mea de la vară nu va avea un efect negativ asupra jocului meu. Am fost tratat normal de echipă, alături de care sunt în cantonament. Este bine pentru Gladbach, pentru că va avea câteva luni la dispoziție pentru a discuta cu alți jucători, dar și pentru că va avea câteva milioane în plus în conturi”, a încheiat Marco Reus.

Război în cuvinte între München și Dortmund

Frustrarea lui Bayern nu s-a îndreptat numai către internaționalul german, ci și spre Dortmund, despre care Jupp Heynckes nu este sigur că se va menține prea mult timp la nivelul bavarezilor: “Ne-am mai luptat în trecut cu Werder Bremen sau Gladbach, dar nu au rezistat prea mult. Să așteptăm să vedem ce se va întâmpla la Dortmund în următorii ani”, a atacat tehnicianul, care a fost completat și de Christian Nerlinger: “Dortmund și-a schimbat brusc politica de transferuri, dar nu se poate ridica la standardele noastre”, a comentat pentru Bild directorul sportiv al münchenezilor.

Riposta lui Dortmund nu a întârziat și a venit chiar de la Jürgen Klopp“Stați fără frică. Când ne vom decide să ne schimbăm strategia, vom face totul ca domnul Nerlinger să afle”.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

19 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
19
0
Posteaza un comentariux