28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern îl vrea pe Howedes

Clubul din Bavaria a confirmat că pregăteste o ofertă pentru Schalke în încercarea de a-si întări defensiva pentru sezonul următor.

Fundasul central al lui Schalke, Benedikt Howedes, ar putea deveni jucătorul lui Bayern Munchen după Euro 2012. Liderul din Bundesliga va trebui să plătească cel putin 15 milioane de euro pentru transfer, în conditiile în care fotbalistul este legat prin contract de clubul din Gelsenkirchen până în 2014.

Bayern a încercat si în vara trecută să-l achizitioneze pe fundasul de 23 de ani, la pachet cu portarul Manuel Neuer, însă presedintele lui Schalke, Clemens Tonnies, a refuzat să-i cedeze pe ambii în acelasi timp. Presa germană a relatat totusi că părtile ar fi convenit ca mutarea să se facă în vara anului următor, pentru un pret corect.

Zilele trecute, presedintele executiv al lui Bayern, Uli Hoeness, a declarat că va încerca aducerea în lot a unui atacant si a unui fundas, arătând că bavarezii nu se pot baza la nesfârsit pe Daniel van Buyten în centrul apărării, belgianul fiind trecut de 33 de ani.

Aflat la Schalke de la 13 ani, Howedes (foto) a devenit căpitanul echipei după plecarea lui Neuer, iar până în prezent are 6 selectii la nationala mare a Germaniei. Conform Goal, el si-ar fi dat deja acordul pentru a veni la Bayern după Campionatul European din Polonia si Ucraina.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux