28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery e fericit la Bayern

Francezul în vârstă de 28 de ani îsi poate imagina că va rămâne pentru tot restul carierei în trupa bavarezilor.

Bayern München are cel mai bun atac din Bundesliga cu 43 de goluri marcate în primele 17 etape ale competitiei. Pe lângă golgeterul Mario Gomez (16 reusite), un alt om din ofensivă a ajutat la pozitia de lider pe care münchenezii o ocupă la finalul turului, având un avantaj de trei puncte în fata lui Schalke 04 si Borussia Dortmund: Franck Ribery, autor a opt goluri si cel care a mai participat la alte nouă.

Aflat în baza de antrenamente din Qatar a bavarezilor, fostul mijlocas al lui Marseille si Galatasaray a vorbit despre perioada bună a carierei sale: “München este mai mult decât o a doua casă pentru mine. Îmi pot imagina că voi sta aici pentru totdeauna. Cine stie, poate voi lucra cu Uli Hoeness? Suntem fericiti în Germania, iar eu traversez cea mai bună perioadă. Oficialii lui Bayern au fost mereu alături de mine si de familia mea si le sunt recunoscător pentru asta. Nu am mai văzut un grup mai unit, este ceva unic. Am avut parte de doi, trei ani dificili, o perioadă care îti dăunează mental. Dar, dacă o depăsesti, atunci apreciezi si mai mult momentele ca acesta de acum”, a declarat Ribery pentru Bild am Sonntag.

Franck este deja cu gândul la ultimele patru luni ale sezonului, care pot culmina cu triumful din finala Ligii Campionilor, ce se va desfăsura chiar pe Allianz Arena: “Vreau din tot sufletul meu să ajung în ultimul act al Ligii. Din păcate am fost suspendat în 2010 si asta a fost o mare dezamăgire pentru mine. Visul meu este să îi fac cadou Liga Campionilor lui Uli Hoeness pe 19 mai, dar si titlul intern este important. Sunt optimist si întreaga echipă trage tare la antrenamente si este foarte ambiționată. Vreau să evoluez precum am făcut-o în ultimele cinci luni si poate asa pot să mai câstig o dată trofeul acordat celui mai bun fotbalist al anului. Dar să îmi adjudec titluri cu Bayern este lucrul cel mai important”, a încheiat Franck Ribery.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux