Fostul campion mondial si european a lăudat devotamentul pe care presedintele lui Bayern München îl pune în slujba clubului bavarez.

Günter Netzer (67 de ani) si-a exprimat admiratia pentru presedintele lui Bayern München, Uli Hoeness. “I-am admirat dintotdeauna incredibila obsesie, acea energie inepuizabilă pe care si-a păstrat-o până în zilele noastre. Face mult bine clubului său”, a declarat Netzer pentru Bild.

Uli Hoeness a reprezentat culorile lui Bayern pe tot parcursul carierei sale sportive, exceptând o scurtă perioadă de împrumut la FC Nürnberg, înainte de a devenit conducătorul clubului din capitala Bavariei.

Netzer, o fostă legendă a Borussiei Mönchengladbach, care a jucat trei sezoane si la Real Madrid, a lăudat inclusiv modul în care Hoeness îi tratează pe fotbalistii clubului FCB: “Toti jucătorii lui Bayern vă vor spune despre cum sunt tratati de către Hoeness. El are grijă nu numai de jucătorii mari, ci si de cei trecuti cu vederea sau cei care nu confirmă”.

Uli Hoeness si Günter Netzer au făcut parte din echipa natională a Germaniei de Vest care a câstigat Campionatul European din 1972, precum si Cupa Mondială din 1974.

sursa: tv.eurosport.ro

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
gery76
3 January 2012 1:38

Considerat inclusiv de marele gazetar roman sportiv Ioan Chirila ,unul dintre jucatorii cu cea mai mare fantezie intre fotbalistii germani all-time,alaturi de Franz Beckenbauer,Ulli Hoennes,Pierre Littbarski si Wolfgang Overath[se stie ca Ioan Chirila desi i-a respectat pe fotbalistii germani pentru incredibila putere de revenire,in general pastra o anumita raceala fata de fotbalul anglo-saxon],paradoxal Gunter Netzer n-a putut sa se exprime la nivelul sau maxim la nationala cu exceptia lui Euro’72 ,tocmai datorita influentei fantastice pe care o avea asupra antrenorului Helmuth Schon -grupul extrem de compact si valoros al lui Bayern Munchen format in primul rand de ”Kaiser”Franz,Sepp Maier,Gerd Muller,Paul Breitner,Ulli Hoennes si Georg Schwarzenbeck! -Unul din factorii importanti pentru care Gunter Netzer[ ca amanunt de can-can,purta 46 la talpa si cu toate acestea suta incredibil de puternic]a pierdut pozitia de titular la worldcup’74 ,a fost acela ca Franz Beckenbauer mai pe ocolite sau mai direct l-a impus in primul 11 al Germaniei pe Wolfgang Overath ,colegul sau inca din ’66 ,cu argumentul culmea ca Owerath este mai compatibil cu Ulli Hoennes in avanposturile nationalei Germaniei! -Cu atat mai mult… Citeste mai mult

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x