28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Netzer, un admirator al lui Hoeness

Fostul campion mondial si european a lăudat devotamentul pe care presedintele lui Bayern München îl pune în slujba clubului bavarez.

Günter Netzer (67 de ani) si-a exprimat admiratia pentru presedintele lui Bayern München, Uli Hoeness. “I-am admirat dintotdeauna incredibila obsesie, acea energie inepuizabilă pe care si-a păstrat-o până în zilele noastre. Face mult bine clubului său”, a declarat Netzer pentru Bild.

Uli Hoeness a reprezentat culorile lui Bayern pe tot parcursul carierei sale sportive, exceptând o scurtă perioadă de împrumut la FC Nürnberg, înainte de a devenit conducătorul clubului din capitala Bavariei.

Netzer, o fostă legendă a Borussiei Mönchengladbach, care a jucat trei sezoane si la Real Madrid, a lăudat inclusiv modul în care Hoeness îi tratează pe fotbalistii clubului FCB: “Toti jucătorii lui Bayern vă vor spune despre cum sunt tratati de către Hoeness. El are grijă nu numai de jucătorii mari, ci si de cei trecuti cu vederea sau cei care nu confirmă”.

Uli Hoeness si Günter Netzer au făcut parte din echipa natională a Germaniei de Vest care a câstigat Campionatul European din 1972, precum si Cupa Mondială din 1974.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux