9 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweinsteiger: “Sunt diferit de Xavi si Iniesta”

Mijlocasul în vârstă de 27 de ani crede că are o altă abordare a jocului fată de cei doi spanioli ai Barcelonei.

Faptul că Bayern München nu a mai avut pe finalul acestui an evolutiile senzationale cu care ne obisnuise în debutul sezonului are legătură cu accidentarea lui Bastian Schweinsteiger din meciul de Liga Campionilor, disputat pe Allianz Arena împotriva lui Napoli. Fără el, bavarezii au ajuns, pentru o singură etapă într-adevăr, pe pozitia a treia, lucru greu de anticipat după primele zece etape. Totusi, Bayern a reusit să termine prima parte a campionatului pe prima treaptă, cu un avans de trei puncte fată de principalele urmăritoare, Borussia Dortmund si Schalke.
Aflat încă în partea de recuperare după ce si-a fracturat clavicula, Schweini a fost comparat de Jupp Heynckes cu cei doi superfotbaliști ai Barcelonei, Xavi Hernandez si Andres Iniesta, dar mijlocasul german nu a fost de acord cu antrenorul său: “Amândoi sunt jucători senzationali, nu există niciun dubiu legat de acest lucru. Dar consider că sunt un pic diferit de ei, mai ales dacă vorbim de partea fizică a fotbalului. Câstig mai multe dueluri în aer datorită staturii mele si vin cu solutii diferite fată de ei. Dar bineînteles că am înteles ce a vrut Jupp să spună”, a declarat Schweinsteiger pentru site-ul oficial al clubului.

Bastian a lipsit în ultimele două luni, dar revenirea sa este asteptată pentru primul meci al returului (20 ianuarie), atunci când Bayern se va deplasa pe terenul revelatiei acestei stagiuni, Borussia Mönchengladbach.

sursa: tv.eurosport.ro

Distribuie pe:
7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux