17 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Joachim Loew, principalul candidat pentru înlocuirea lui Jose Mourinho la Real Madrid

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, şi-a exprimat public dorinţa de a reveni în fotbalul englez peste doi ani, iar acest lucru nu a rămas fără repercursiuni în presa din Spania, care i-au găsit deja înlocuitor.

Desemnat omul anului 2011 în Germania de către Kicker, selecţionerul Nationalmannschaft, Joachim Loew este principalul candidat la înlocuirea tehnicianului portughez pe banca madrilenilor după cum anunţă Marca.

În vârstă de 51 de ani, cel care a preluat frâiele naţionalei Germaniei în 2006, şi cu care a ajuns până în finala Campionatului European din 2008 şi în semifinalele Cupei Mondiale 2010, este preferat pentru filosofia sa de a forma echipa pe un profil ofensiv.

Sursa citată în face o descrie extraordinară selceţionerului german: “Este un antrenor care imprimă carismă jucătorilor săi şi care are multă personalitate. A luat de exemplu decizia de a nu îl convoca pe Ballack pentru Mondialul din Africa de Sud chiar dacă a fost supus multor presiuni, şi a mizat pentru tinereţea lui Khedira”.

“Loew a făcut o treabă excelentă până acum. Germania este o echipă de mare valoare şi întotdeauna caută golul. Este o naţională cu prezent şi viitor”, a spus Mourinho, săptămâna trecută, despre Loew şi prima reprezentativă a Germaniei.

Sursa: bundesliga.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux