Naţionala de fotbal a Germaniei a fost desemnată cea mai bună selecţionată din 2011, conform anchetei revistei ‘France Football’, în timp ce campioana mondială Spania s-a clasat pe locul al patrulea, după trei ani consecutivi pe prima poziţie, transmite EFE.

Spania a plătit tribut înfrângerilor suferite în meciuri amicale, într-un an în care a înregistrat opt victorii în meciuri oficiale şi s-a calificat la EURO 2012.

Pe podium, Germania este urmată de Italia şi de Olanda, viitoarea adversară a României în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.
Germania, pe lângă calificarea la EURO 2012 cu un parcurs perfect în preliminarii, a câştigat şi meciuri amicale foarte importante, cu Argentina, Brazilia şi Uruguay, care au minimalizat primul eşec în faţa Australiei.

Germania, care are cel mai bun atac de pe continent, cu 36 de goluri, faţă de cele 30 ale Spaniei, este una dintre principalele favorite ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia, conform ‘France Football’.

Uruguayul a fost aleasă cea mai bună selecţionată din America de Sud, Mexicul cea mai valoroasă din CONCACAF, Ghana a fost desemnată cea mai bună din Africa, Japonia din Asia, iar Noua Caledonie din Oceania.

Sursa: bundesliga.ro

 

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
FanBayern
31 December 2011 14:52

@gery76:
Aceasta generatie are potentialul necesar pentru a ne face fericiti!

gery76
31 December 2011 5:02

Bodo Illgner-Thomas Berthold,Jurgen Kohler,Klaus Augenthaler,Andreas[ Andy] Brehme-Guido Buchwald,Pierre[ Litti] Littbarski,Thomas[Icke]Haessler,Lothar Matthaus-cpt-Rudolf [Ruddi]Voller,Jurgen [Klinsi]Klinsmann-D.T.Franz Beckenbauer!
-Sper ca acesti minunati baieti si inegalabilul lor antrenor sa fie intrecuti de actuala generatie condusa de pe margine de alt mare antrenor Joachim Low si astfel si cei mai tineri ca mine sa prinda pe viu o astfel de bucurie ce nu poate fi descrisa in cuvinte cum am simtit-o eu in 1990,cand doar 3-4 ”nebuni ”defilau pe strada intr-un mic oras de provincie cu steagul Germaniei in mana si cu postere cu Matthaus prinse cu acul de siguranta de tricouri!

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x