19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Naţionala Germaniei, desemnată cea mai bună selecţionată din 2011 în ancheta “France Football”

Naţionala de fotbal a Germaniei a fost desemnată cea mai bună selecţionată din 2011, conform anchetei revistei ‘France Football’, în timp ce campioana mondială Spania s-a clasat pe locul al patrulea, după trei ani consecutivi pe prima poziţie, transmite EFE.

Spania a plătit tribut înfrângerilor suferite în meciuri amicale, într-un an în care a înregistrat opt victorii în meciuri oficiale şi s-a calificat la EURO 2012.

Pe podium, Germania este urmată de Italia şi de Olanda, viitoarea adversară a României în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.
Germania, pe lângă calificarea la EURO 2012 cu un parcurs perfect în preliminarii, a câştigat şi meciuri amicale foarte importante, cu Argentina, Brazilia şi Uruguay, care au minimalizat primul eşec în faţa Australiei.

Germania, care are cel mai bun atac de pe continent, cu 36 de goluri, faţă de cele 30 ale Spaniei, este una dintre principalele favorite ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia, conform ‘France Football’.

Uruguayul a fost aleasă cea mai bună selecţionată din America de Sud, Mexicul cea mai valoroasă din CONCACAF, Ghana a fost desemnată cea mai bună din Africa, Japonia din Asia, iar Noua Caledonie din Oceania.

Sursa: bundesliga.ro

 

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux