28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Reus: “Nu am primit nicio ofertă de la Bayern München”

Internationalul german face în mod constant obiectul speculațiilor privind un transfer la FCB, însă jucătorul lui Gladbach afirmă că nu a fost abordat de bavarezi.

Marco Reus (22 de ani), atacantul Borussiei Mönchengladbach, insistă că deocamdată nu a primit nicio ofertă de la Bayern München. Internaționalul german a fost în mare formă de-a lungul sezonului 2011-12, iar presa din țara sa pretinde că bavarezii îi monitorizează cu interes prestațiile în Bundesliga.

Cu toate acestea, se pare că mai este cale lungă până la un transfer la Bayern München. “Nu am primit nicio ofertă de la Bayern München. Oamenii care scriu astfel de lucruri cunosc în mod clar mai multe decât mine”, a declarat Reus, citat de Express.

“Nu știu dacă astfel de zvonuri dinspre München ar putea să pună presiune suplimentară pe un club sau un jucător. Nu cunosc motivele din spatele lor. Am un contract valabil până în 2015, așa încât este o opțiune realistă să rămân la Gladbach după acest sezon” , a completat tânărul care între 2003 și 2006 a fost junior la Borussia Dortmund.

Karl-Heinz Rummenigge, președintele consiliului de administrație al lui Bayern München, a declarat recent că poate este mai bine ca Marco Reus să rămână la clubul său actual pentru încă un sezon.

Sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux