28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Pranjic a confirmat că rămâne la Bayern

Mijlocasul croat a dezvăluit că nu va părăsi clubul bavarez înainte de luna iunie si s-a angajat să lupte în continuare pentru un loc în prima echipă.

Danijel Pranjic (30 de ani) a recunoscut că a renuntat la orice sperantă de a mai pleca de la Bayern München în luna ianuarie. Internationalul croat a jucat numai 285 de minute în sapte meciuri din toate competitiile în acest sezon, însă mijlocasul a dezvăluit că nu se va despărti de gruparea bavareză mai devreme de luna iunie.

“M-am împăcat cu mine însumi si voi rămâne aici” , a declarat Pranjic pentru cotidianul Sportske Novosti din tara sa. Întrebat dacă are un plan pentru a doua jumătate a sezonului, croatul a păstrat o atitudine pozitivă: “Si acum, ca în fiecare an, mă voi antrena cu gândul că voi juca”.

Fosta vedetă a lui Dinamo Zagreb, care a jucat patru ani în Olanda, la Heerenveen, înainte de a ajunge pe Allianz Arena, în 2009, priveste cu optimism către returul campionatului german si are încredere că el si compatriotul Ivica Olic, de asemenea foarte putin întrebuintat de Bayern în acest sezon, vor primi mai multe sanse de a-si etala valoarea.

“Cred că antrenorul ne va oferi mie si lui Ivica mai multe oportunităti” , a concluzionat Danijel Pranjic.

Relatările anterioare din presa germană vorbeau despre plecarea sigură a lui Pranjic la Hamburg în ianuarie. La aceste zvonuri, presedintele consiliului de administratie al lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a răspuns că niciun jucător nu va fi eliberat de contract până în vară.

Atât Danijel Pranjic, cât si Ivica Olic au contracte care expiră în iunie.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux