19 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Arsenal – FC Bayern 2-2

Arsenal a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Bayern Munchen, în sferturile de finală ale UEFA Campions League 2023-2024.

În minutul 12, Bukayo Saka a preluat perfect o pasă la marginea zonei de pedeapsă, care a venit de la Ben White, după care a trimis un şut precis, care s-a dus direct în colţul stâng al porţii şi a deschis scorul. Bayern a dat replica cinci minute mai târziu când Leon Goretzka l-a servit în careu pe Gnabry. Atacantul german a trimis cu efect pe lângă David Raya și a dus scorul la 1-1.

Minutul 30 din prima repriză a adus un penalty în tabăra bavarezilor. Leroy Sane a fost lovit în careu de Saliba și arbitrul a arătat punctul cu var. Kane a luat decizia să execute lovitura de la 11 metri și a înscris după ce a trimis mingea în stânga lui David Raya.

În partea a doua a jocului, Arsenal a alergat după egalare. ”Tunarii” au reușit să restabilească egalitatea pe ”Emirates” după ce Trossard a înscris cu un șut plasat din interiorul careului, și astfel tabela a ărătat scorul de 2-2.

sursa: digisport.ro

4 thoughts on “Arsenal – FC Bayern 2-2

  1. @Andrei_
    Nu doar posesia conteaza. Arsenal nu numai ca a avut o posesie mai buna, dar a avut mai multe ocazii, si mai multe suturi pe poarta.
    Diferenta a fost facuta de experienta jucatorilor. Jucatorii lui Bayern stiu ce inseamna un meci in sferturile UCL, dar jucatorii lui Arsenal nu sunt obisnuiti cu asa ceva. Aici s-a facut diferenta. Eu nu ma asteptam sa castige Arsenal, tocmai din cauza asta. Ma asteptam la un meci destul de echilibrat, asa cum a si fost.
    Arsenal sufera de lipsa de experienta, iar Bayern de lipsa de forma. Bazandu-ma pe asta, am crezut inca de la inceput ca va fi un meci echilibrat.

  2. PS: tot o sa plang dupa Davies pentru ca pana si aseara, cand a scartait din multe puncte de vedere, a reusit sa combine de vreo 10 ori frumos cu Musiala si Laimer in prima treime, pe la marginea terenului. E talent omul.

    O sa faca niste combinatii cu Vinicius/Mbappe – Bellingham de toata frumusetea.

    Asta trebuia sa incercam si noi, un triunghi inbatabil Davies – Musiala – Sane

  3. Total de acord cu Andrei, a fost o surpriza placuta meciul asta.
    In alti ani aveam forma si antrenor dar nu aveam lotul disponibil, acum am avut toata echipa iar asta a compensat.
    Am avut ocazii bune, dar nu o sa ma plang de scor pentru ca Ben White putea sa faca 2-0 in minutul 10 pentru tunari si ne-am fi prabusit.

    Davies parca incearca sa ne ajute pe noi, fanii bavarezi, sa trecem peste plecarea lui. Nu stiu ce-i cu el.

  4. Faptul că Arsenal a avut o posesie mai bună, nu înseamnă nimic, Bayern a cedat deliberat posesia. Păcat că nu am dat golul trei în prima repriză, când a scăpat Sane singur…
    Nu știu ce o să facem în retur fără Davies, deși a fost cam mediocru, dar la cum a intrat Guerreiro, dacă joacă la fel și în retur, vor fi probleme.
    Dacă nu ar fi ieșit Sane și Gnabry, eu cred că am fi câștigat aseară.
    Eu aș schimba în retur fundașii centrali, mai ales pe Dier, care a fost cam depășit de meci, la fel și Laimer, care se vede că nu e un jucător de nivelul ăsta.

    Totuși, Arsenal liderul din Premier League, cu tot ce are mai bun, în formă maximă, iar noi, așa cum suntem, ieșiți din formă, fără antrenor, și tot le-am pus mari probleme.
    Cred că un Bayern în formă și pregătit cum trebuie, ar defila cu Arsenal..

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version