30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Franturi de istorie bavareza #7

– Portarul care a reusit cele mai multe meciuri fara gol primit intr-un sezon este Manuel Neuer, care in sezonul 2015-16 a reusit 21 de meciuri fara gol primit din totalul de 34 de partide.

– In septembrie 2010, dupa ce a revenit dntr-o accidentare, Ivica Olic a pus pariu cu niste jurnalisti de la BILD ca daca el va inscrie 20 de goluri in acel sezon in toate competitiile, acestia vor trebui sa ii lustruiasca incaltamintea, iar daca pierde, va realiza un articol pentru publicatia amintita. Dupa ce in octombrie a stat 10 zile accidentat ratand 2 meciuri, vine lovitura de gratie cand pe 1 noiembrie s-a accidentat grav la genunchi, ratand astfel tot sezonul.

– Jurgen Klinsmann, dupa ce a fost demis, i-a trimis un sms capitanului echipei Van Bommel, cu urmatoarele cuvinte: “Nu ati vrut sa ma lasati sa devin campion.” Acesta a crezut ca echipa va reusi sa recupereze deficitul de 2 puncte pe care il avea fata de Wolfsburg insa nu a reusit, aceasta discrepanta fiind pastrata pana la sfarsitul campionatului

– Cea mai lunga serie de victorii in Bundesliga ii apartine lui Bayern München, cand in sezonul 2013-14 a reușit 19 victorii consecutive intre etapele 9 si 27.

– Franz Beckenbauer are un nepot mare fan Schalke. Cand a fost intrebat despre el, Beckenbauer a raspuns: “In fiecare familie este o oaie neagra, neagra ca iadul. (apoi razand, continua) Va trebui sa imi reinnoiesc testamentul, iar el cu siguranta va fi scos!”

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux
()
x