Ramane James Rodriguez definitiv la Bayern?

Bayern Munchen a luat o decizie în privinţa lui James Rodriguez, fotbalist împrumutat pe o perioadă de doi ani de la Real Madrid.

Conform Marca, bavarezii sunt decişi să achite clauza de cumpărare în valoare de 42 de milioane de euro, sumă convenită de ambele părţi la începutul împrumutului acestuia în Bundesliga, în iulie 2017.

Celor 42 de milioane de euro se adaugă 13 milioane de euro, suma pe care bavarezii au plătit-o pentru împrumutul columbianului, astfel că suma totală de transfer ajunge la 55 de milioane de euro.

Marca susţine că echipa din Bavaria a luat deja decizia, iar că Real Madrid a fost notificată în privinţa acestei mutări a jucătorului care a devenit o certitudine în primul „11” a lui Jupp Heynckes.

Iar sursa citată susţine că fostul jucător al lui Real Madrid şi-a dat deja acceptul pentru ca bavarezii să-i achite clauza de cumpărare. Columbianul a început să înveţe limba germană, demonstrând astfel încă o dată ataşamentul faţă de Bayern Munchen, acolo unde a lăsat o impresie foarte bună până în acest moment.

James Rodriguez a ratat 10 meciuri în Bundesliga, în acest sezon, din cauza neadaptării la rigorile Bundesligii şi din cauza problemelor fizice. Totuşi, columbianul a trecut peste aceste impedimente întâmpinate la începutul sezonului şi şi-a pus amprenta pe jocul bavarezilor, pentru care a înscris cinci goluri şi a pasat decisiv de 11 ori

sursa: prosport.ro

Poti lasa un comentariu, sau urmari comentariile.

3
Lasa un comentariu

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Răzvan LungacristigotzAndrei_Fcbm Recent comment authors
Răzvan Lunga
Membru

James e foarte bun,sper sa ramana la Bayern!

Andrei_Fcbm
Membru
Andrei_Fcbm

Nu l-am plăcut niciodată, chiar si asta vară, aproape m-am rugat să nu vină la noi, dar acum cred că merită să rămână. Eu i-aș achita clauza. 😀

cristigotz
Membru
cristigotz

Cam la fel si eu :)). Oricum inca nu stiu cum ar putea sa joace toti 3 in acelasi timp, ma refer la el, Thiago si Muller

www.fcbayern.ro - Singurul fan club FC Bayern din Romania