27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ramane James Rodriguez definitiv la Bayern?

Bayern Munchen a luat o decizie în privinţa lui James Rodriguez, fotbalist împrumutat pe o perioadă de doi ani de la Real Madrid.

Conform Marca, bavarezii sunt decişi să achite clauza de cumpărare în valoare de 42 de milioane de euro, sumă convenită de ambele părţi la începutul împrumutului acestuia în Bundesliga, în iulie 2017.

Celor 42 de milioane de euro se adaugă 13 milioane de euro, suma pe care bavarezii au plătit-o pentru împrumutul columbianului, astfel că suma totală de transfer ajunge la 55 de milioane de euro.

Marca susţine că echipa din Bavaria a luat deja decizia, iar că Real Madrid a fost notificată în privinţa acestei mutări a jucătorului care a devenit o certitudine în primul „11” a lui Jupp Heynckes.

Iar sursa citată susţine că fostul jucător al lui Real Madrid şi-a dat deja acceptul pentru ca bavarezii să-i achite clauza de cumpărare. Columbianul a început să înveţe limba germană, demonstrând astfel încă o dată ataşamentul faţă de Bayern Munchen, acolo unde a lăsat o impresie foarte bună până în acest moment.

James Rodriguez a ratat 10 meciuri în Bundesliga, în acest sezon, din cauza neadaptării la rigorile Bundesligii şi din cauza problemelor fizice. Totuşi, columbianul a trecut peste aceste impedimente întâmpinate la începutul sezonului şi şi-a pus amprenta pe jocul bavarezilor, pentru care a înscris cinci goluri şi a pasat decisiv de 11 ori

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux
()
x