4 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern – Borussia Dortmund 6-0

Bayern Munchen s-a distrat cu Borussia Dortmund şi a reuşit o performanţă incredibilă: şi-a învins marea rivală din ultimii ani cu un neverosimil 6-0.

Cel mai aşteptat meci din fotbalul german are parte, sâmbătă, de o desfăşurare de scor incredibilă. Venită pe Allianz Arena cu gândul de a obţine trei puncte care să o apropie de Schalke, echipa de pe locul al doilea, Borussia Dortmund a fost pur şi simplu pulverizată de Bayern Munchen.

Recitalul campioanei Germaniei a început devreme, în minutul 5, când Robert Lewandowski a deschis scorul excelent lansat de Thomas Muller. Peste doar cinci minute, Alaba a aruncat o minge foarte bună în faţa porţii, James Rodriguez a pus latul, iar gluma se îngroşa pentru portarul Burki şi coechipierii săi. La jumătatea primei reprize, a venit rândul lui James să treacă în rolul pasatorului, Muller a marcat, iar finalul primei părţi a mai adus două goluri. Mai întâi Lewandwoski a făcut dubla, finalizând o acţiune personală a lui Ribery, apoi francezul a primit un assist excelent de la James, a scăpat singur cu Burki şi l-a învins pe acesta elegant, cu o scăriţă de efect!

După o repriză în care şi-a pus la pământ marea rivală din ultimii ani, Bayern a luat piciorul de pe pedala de acceleraţie şi a mai marcat o singură dată în partea a doua. Iar golul a venit de la Robert Lewandowski, fostul atacant al Borussiei care şi-a completat hattrick-ul în minutul 87, când a împins în poartă, din doi metri, o minge bâlbâită de Burki.

S-a terminat 6-0, iar victoria o duce pe Bayern, din nou, la 17 puncte peste Schalke (69 faţă de 52), echipa de pe locul al doilea, în timp ce Dortmund rămâne pe trei, cu doar 48 de puncte.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x