22 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola își pierde răbdarea cu nemții: ”Dacă vreți să câștigați tripla în fiecare an, nu sunt eu omul potrivit”

Bayern Munchen a câștigat campionatul în Bundesliga, pentru al doilea sezon la rând sub comanda lui Pep Guardiola, dar a ratat din nou accederea în finala UCL, la fel ca anul trecut, pierzând și accesul în ultimul act al Cupei Germaniei.

Tehnicianul catalan a fost criticat cu vehemență în ultimele săptămâni pentru toate aceste eșecuri, dar a încercat de fiecare dată să ignore criticile sau să le răspundă cu diplomație. Până acum…

Înaintea celebrării titlului din Marienplatz, din Munchen, la Bayern atmosfera nu este foarte destinsă. Guardiola s-a săturat să se justifice pentru rezultatele avute cu o echipă afectată tot sezonul de numeroase absențe cauzate de accidentări. ”Lumea, aici în Germania, vorbește prea mult. Prea mult. Ar trebui să aveți mai mult respect față de campioana Germaniei și jucătorii ei”, a spus Pep Guardiola.

Mai mult, tehnicianul catalan i-a avertizat pe germani că au pretenții exagerate de la el și i-a anunțat că în acest caz poate nu e el antrenorul potrivit pentru Bayern. ”Dacă Bayern vrea un antrenor care să câștige ”tripla” în fiecare an, îmi pare rău, dar eu nu sunt în stare s-o fac. Nu sunt suficient de bun pentru asta”, a mai spus antrenorul bavarezilor.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux
()
x