22 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern a primit trofeul pentru cel de-al 25-lea titlu din istorie

Bayern Munchen a primit la finalul meciului cu Mainz (scor 2-0) trofeul pentru cel de-al 25-lea titlu din istorie. Jucătorii şi staff-ul au sărbătorit cu multă bere asigurată de sponsorul principal al Bundesliga.

S-a tras cortina peste un nou sezon din campionatul Germaniei. Unul dominat în totalitate de Bayern Munchen, un gigant ce pare că nu poate fi răpus în ţara sa. Bayern a câştigat titlul la o diferenţă de 10 puncte faţă de locul secund, însă aceasta putea fi mai mare dacă nu exista relaxarea după ce şi-a asigurat matematic trofeul.

Partida cu Mainz din ultima etapă a fost momentul în care Bayern a primit coroana de regină a Germaniei. Jucătorii lui Pep Guardiola au uitat pentru câteva momente dezamăgirea pe care au trăit-o în Liga Campionilor şi s-au bucurat pentru trofeul pentru care au muncit în tot sezonul.

Partida a mai avut o însemnătate. Schweinsteiger, o legendă a lui Bayern, a jucat meciul cu numărul 500 pentru bavarezi. A fost o aniversare fericită pentru internaţionalul german, golul doi fiind semnat de el.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
15 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
15
0
Posteaza un comentariux
()
x