27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Thiago: “Accidentările m-au făcut mai puternic”

Mijlocașul spaniol, Thiago Alcantara, consideră că problemele sale medicale din ultimii ani l-au făcut un jucător mai puternic, și se declară înfometat de trofee mai mult ca oricând.

Internaționalul spaniol a ratat o mare parte a sezonului 2013-14 cât și prima jumătate a sezonului actual  după două probleme la genunchi.

Mijlocașul de 24 ani a revenit recent pe teren și a jucat un rol important în dubla din sferturile Ligii Campionilor împotriva celor de la FC Porto. Thiago a marcat singurul gol a lui Bayern în înfrângerea cu 3-1 de pe Dragao de săptămâna trecută, pentru ca tot el să deschidă scorul în victoria de aseară cu 6-1.

“Singurul lucru bun legat de accidentările mele e că acum sunt înfometat să joc, să înscriu goluri și să fiu important echipei. Fiecare jucător care vine după o accidentare este foarte motivat să își reia rolul în echipă”, a spus mijlocașul pentru site-ul oficial al UEFA.

Thiago a admis că nici el nu se aștepta ca Bayern să înscrie de 5 ori în primele 45 de minute contra lui FC Porto.

“Nu credeam că o putem face pe Porto să arate așa paralizată. Ne-am gândit să jucăm mingea rapid, să înscriem goluri, dar în nici un caz să marcam atât de multe cât am facut-o”, a mai adăugat spaniolul.

Bayern ar putea-o întâlni in semifinale pe Barcelona, fosta echipă a lui Thiago și a lui Pep Guardiola, dar internașionalul spaniol nu se teme de catalani.

“Nu ne pasă de adversarul următor. Suntem în semifinalele Ligii Campionilor și ne numărăm printre cele mai bune patru echipe din Europa. Fiecare meci va fi dificil”, a încheiat Thiago.

Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux
()
x