5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben: “Voi fi apt pentru semifinalele Ligii Campionilor”

Arjen Robben a petrecut ultimele patru săptămâni pe margine din cauza unei accidentări, dar va putea reveni pe terenul de joc în următoarele două săptămâni.

Olandezul este optimist cu privire la recuperarea sa și este încrezător că va fi în formă pentru a juca în semifinalele Ligii Campionilor.

“Luni m-am întors pe teren de antrenament și am făcut câteva exerciții de alergare. Am citit undeva în presă că am început să fac sprinturi din nou, dar probabil au fost orbiți de soare sau de altceva atunci când au venit să mă vadă.

Recuperare mea decurge conform planului. Doctorul mi-a spus că voi lipsi timp de șase săptămâni. Au trecut patru săptămâni acum, mai sunt încă două. Pot spune doar că lucrurile merg foarte bine.

Speranța mea a fost că Bayern va reusți să întoarcă scorul împotriva celor de la Porto. Faptul că ne-am calificat îmi oferă o șansă de ajuca în semifinale”, a declarat Robben.

Olandezul a dorit să-și exprime dezamăgirea cu plecarea doctorului Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt de la club, care a demisionat săptămâna trecută.

“Plecarea sa este un lucru trist și vine într-un moment prost pentru noi. Dar aceste lucruri se mai întâmplă. Vreau doar să fiu complet recuperat atunci când mă voi întoarce pe teren”, a mai adăugat Robben.

Distribuie pe:
1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux
()
x