Arjen Robben a petrecut ultimele patru săptămâni pe margine din cauza unei accidentări, dar va putea reveni pe terenul de joc în următoarele două săptămâni.

Olandezul este optimist cu privire la recuperarea sa și este încrezător că va fi în formă pentru a juca în semifinalele Ligii Campionilor.

“Luni m-am întors pe teren de antrenament și am făcut câteva exerciții de alergare. Am citit undeva în presă că am început să fac sprinturi din nou, dar probabil au fost orbiți de soare sau de altceva atunci când au venit să mă vadă.

Recuperare mea decurge conform planului. Doctorul mi-a spus că voi lipsi timp de șase săptămâni. Au trecut patru săptămâni acum, mai sunt încă două. Pot spune doar că lucrurile merg foarte bine.

Speranța mea a fost că Bayern va reusți să întoarcă scorul împotriva celor de la Porto. Faptul că ne-am calificat îmi oferă o șansă de ajuca în semifinale”, a declarat Robben.

Olandezul a dorit să-și exprime dezamăgirea cu plecarea doctorului Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt de la club, care a demisionat săptămâna trecută.

“Plecarea sa este un lucru trist și vine într-un moment prost pentru noi. Dar aceste lucruri se mai întâmplă. Vreau doar să fiu complet recuperat atunci când mă voi întoarce pe teren”, a mai adăugat Robben.

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
MagulAlb
MagulAlb
22 April 2015 19:18

Robben e cel mai important jucator al nostru. Cu el pe teren,echipe precum Barca sau Real nu au absolut niciun avantaj in fata noastra,el,daca stai si analizezi,este la acelasi nivel cu Ronaldo sau Messi,fara sa exagerez. Messi are un plus de geniu,dar nu alearga,nu munceste deloc,iar Ronaldo este individualist si mi se pare destul de clar ca nu mai are sclipirile din anii trecuti,trec anii si peste el. Important ar fi ca el sa revina ,dar sa revina in forma. Un Robben precum cel avut intre iunie 2014 si februarie 2015 este ceea ce ne trebuie. A fost cel mai bun la Cupa Mondiala. Sa speram ca va reveni puternic.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x