4 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Jucătorii lui Bayern le-au mulțumit în genunchi fanilor, pentru atmosfera creată

La finalul partidei de pe ”Fussball Arena”, bavarezii au sărbătorit alături de fani calificarea pentru a patra oară la rând în semifinalele UEFA Champions League. Elevii lui Pep Guardiola au ținut să le mulțumească celor din galerie, într-un mod inedit, susținerea.

Atmosfera de pe stadionul lui Bayern a fost de-a dreptul incendiară încă dinainte de startul partidei, semn că cei prezenți erau încrezători în calificarea favoriților. Prestația fotbaliștilor grupării din Munchen a fost una extrem de bună. În doar 26 de minute, elevii lui Pep Guardiola au marcat de cinci ori și au rezolvat ecuația calificării.

Golul al șaselea din repriza a doua n-a fost decât încă un semn al faptului că lusitanii n-au avut nicio șansă în returul sferturilor, chiar dacă au marcat și ei golul de onoare și au avut de doi bani speranță într-o calificare miraculoasă.

La finalul meciului, Lewandowski, Muller, Alcantara și colegii săi au salutat publicul, după care a urmat un moment special făcut în fața galeriei. Absolut toți jucătorii au îngenuncheat și le-au mulțumuit fanilor pentru susținerea necondiționată.

https://www.youtube.com/watch?v=xkEjQTaY1YQ

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux
()
x