25 May 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Sammer nu exclude varianta ca Dr. Muller-Wohlfahrt să se întoarcă la Bayern

Directorul sportiv a lui Bayern, Matthias Sammer, a refuzat să excludă posibilitatea ca Dr. Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt să se întoarcă la club.

În varsta de 72 de ani, Dr. Muller-Wohlfahrt, a pus capăt la o colaborare de aproape 40 de ani cu Bayern, când el și personalul său și-au dat demisia după înfrângerea cu 3-1 de la Porto, în prima manșă a sferturilor Ligii Campionilor.

Este a doua oară când Muller-Wohlfahrt a părăsit-o pe Bayern. Prima oară a plecat din cauza unui conflict cu Jurgen Klinsmann, dar a revenit la club dupa ce antrenorul a fost demis.

Matthias Sammer a vorbit laudativ de medicul german, sugerând ca există o cale ca el să se întoarcă pe Allianz Arena.

“Toată lumea știe că avem o relație fantastică cu Dr. Muller-Wohlfahrt. Personal, ca jucător mereu l-am susținut, avem o relație minunată și va rămâne mereu așa. Dar nu pot să vă spun nimic legat de o posibilă întoarcere acum”, a declarat Sammer pentru Sky.

Sammer nu este singurul susținător al doctorului de 72 ani. Karl-Heinz Rummenigge a declarat că va continua să vorbescă cu Muller-Wohlfahrt, insistând că Bayern are o mulțime de respect pentru munca sa.

“Am vorbit ieri la telefon cu Muller-Wohlfahrt. Avem un mare respect pentru el, atât profesional cât și personal. El este o personalitate proeminentă și va fi întotdeauna o parte importantă a familiei bavareze”, a adăugat Rummenigge.

 

Distribuie pe:
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux
()
x