26 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

CONCURS FC BAYERN ROMANIA

FC BAYERN ROMANIA a intrat in cel de-al 5-lea an de activitate. Suntem in total 195 de membri inscrisi in documentele oficiale. Va multumim tuturor si speram ca in 2015 sa ii descoperim si pe ceilalti fani Bayern din Romania.

Fan-Clubul nostru organizeaza un concurs. Urmarim rasplatirea celor mai loiali fani, promovarea fan-clubului pe facebook, precum si a site-ului nostru www.fcbayern.ro

Va invitam asadar mai intai sa cititi regulamentul si sa raspundeti la cele 5 intrebari. Castigatorul va fi premiat cu un mouse-pad cu emblema FC Bayern si un key-holder inscriptionat de asemenea cu FC Bayern Munchen.

REGULAMENT:

 1. Concursul se desfasoara pe Facebook, pagina FC Bayern Romania si dureaza 3 zile (72 de ore de la postare)   https://www.facebook.com/FCBayern.Romania
 2. Fiecare participant trebuie sa dea SHARE pe “peretele” lui la postarea “CONCURS FC BAYERN ROMANIA”. Doar userii care dau share vor intra official in concurs.
 3. Fiecare participant trebuie sa scrie raspunsurile INTR-UN SINGUR COMENTARIU. Doar primul comentariu se ia in calcul. Restul nu vor mai conta. Participantii care nu au dat SHARE, dar au raspuns in comentarii, nu vor fi oficial in concurs.
 4. Departajarea se va face in functie de urmatoarele criterii: CASTIGA PARTICIPANTUL CARE A DAT CELE MAI MULTE RASPUNSURI CORECTE. IN CAZUL IN CARE MAI MULTI PARTICIPANTI DAU TOATE RASPUNSURILE CORECTE, SE VA LUA IN CONSIDERARE ORDINEA POSTARII COMENTARIULUI. CEL MAI RAPID CASTIGA.
 5. Orice surse de inspiratie sunt acceptate.
 6. Premiul va fi trimis prin posta catre castigator.

 

INTREBARI

 1. Ce jucător a marcat cel mai rapid gol pentru FC Bayern în Bundesliga?
 2. Care este cel mai mare număr de goluri reușit de un jucător al lui FC Bayern într-un singur meci jucat in cupele europene si cine este marcatorul acestora?
 3. Exceptând Germania, ce țară a dat cei mai mulți fotbaliști la FC Bayern?
 4. Care este cea mai lungă serie de meciuri fără gol primit reuşită de FC Bayern în Bundesliga?
 5. Cine este cel mai tânăr debutant în Bundesliga din istoria lui FC Bayern?
Distribuie pe:
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux
()
x