27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Lewandowski reface cuplul cu Gotze la Bayern: “Sunt sigur că ne vom înțelege și aici la fel de bine”

După un an de zile de pauză, Mario Gotze și Robert Lewandowski vor juca din nou împreună. Cei doi au evoluat în perioada 2010-2013 pentru Dortmund, iar acum se vor reîntâlni la Bayern.

Golgheterul polonez este foarte fericit că va avea ocazia să joace iar alături de jucătorul care i-a adus titlul mondial Germaniei la CM 2014, prin golul său din finala cu Argentina.

“Este foarte bine că vom juca din nou împreună. Sunt fericit că acest lucru este posibil. Am avut șansa să o facem la Borussia și sunt sigur că ne vom înțelege la fel de bine și la Bayern. Ne completăm excelent pe teren.”, a spus Lewandowski pentru Bild.

Gotze este doar unul dintre cei 6 campioni mondiali din lotul deținătoarei titlului din Bundesliga. Acest lucru îl umple de încredere pe vârful polonez.

“Este o șansă imensă pentru mine să joc din nou alături de Mario, care are o încredere extraordinară acum după golul din finala cu Argentina. Dacă ne gândim că la Bayern sunt 6 campioni mondiali, lucrurile sună din ce în ce mai bine pentru noi.”, a completat Lewandowski.

Gotze și Lewa au câștigat împreună două titluri cu Borussia Dortmund și o Cupă a Germaniei. În cei trei ani pe care i-au petrecut împreună la BVB, cei doi au înscris în total 106 goluri.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux
()
x