21 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola aduce un fost campion mondial pentru a-i face concurență lui Neuer

10497228_960943707255654_3034863257115129039_o

Goalkeeperul lui Liverpool, Pepe Reina (31 de ani), va ajunge la Bayern Munchen, potrivit presei engleze, în schimbul a trei milioane de euro. Pep Guardiola, fost coleg cu portarul internațional spaniol la Barcelona, vrea un concurent pentru Neuer și un goalkeeper care să-i garanteze o soluție în momentele în care va decide să-l odihnească pe titularul postului la echipa bavareză.

Pepe Reina, împrumutat în sezonul trecut la Napoli, a cerut clubului de care aparține, să fie lăsat să plece, întrucât nu a fost folosit deloc în meciurile amicale din acest presezon. ”Cormoranii” nu au avut nimic împotrivă, acceptând oferta bavarezilor, iar mutarea urmează să se efectueze în această săptămână, după ce Guardiola a declarat în repetate rânduri că are nevoie de un portar de rezervă de valoare pentru Neuer.

Astfel, Reina va părăsi formația de pe Anfield Road după opt ani de la sosirea la Liverpool de la Villarreal, timp în care a strâns 395 de prezențe în prima echipă a ”cormoranilor”.

sursa: digisport.ro

On topic: E un transfer bun daca e sa privim obiectiv, nu are probleme ca e rezerva, e un portar cu experienta, e valoros, eu zic ca isi va face treaba cand va intra in teren.

Mia san mia

Subscribe
Notify of
14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux