27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern l-a amendat pe Gotze după ce acesta a purtat un tricou Nike la prezentare

Prima apariție a lui Mario Gotze la Bayern Munchen a fost un fiasco. Adus de la Borussia Dortmund în această vară, fotbalistul a fost protagonistul unui scandal uriaș provocat de faptul că la prezentarea oficială a sa ca fotbalist al bavarezilor a venit îmbrăcat într-un tricou Nike, în condițiile în care Adidas este atât furnizoarea de echipament sportiv, cât și unul dintre acționarii clubului, unde deține 9,4 la sută din acțiuni!

Deși oficialii grupării s-au grăbit să-și ceară scuze peste scuze, motivând prin faptul că ar fi fost vorba de o scăpare provocată de agitația creată de evenimentul prezentării, cei de la Adidas n-au fost mulțumiți pe deplin, existând chiar riscul retragerii celebrei firme de la Bayern.

Până atunci, însă, șefii clubului au decis să-l amendeze pe Mario Gotze cu o sumă care încă n-a fost deconspirată, dar care se va ridica la câteva mii de euro bune. Penalizarea financiară va fi donată unei organizații caritabile.

În afara lui Götze, alţi doi jucători, Jan Kirchoff şi Mario Gomez, au fost amendaţi din aceleaşi motive, toți trei jucători reușind contraperformanța de a fi fost pedepsiți fără să fi jucat niciun minut pentru Bayern Munchen!

sursa: digisport.ro

Subscribe
Notify of
19 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
19
0
Posteaza un comentariux