19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern – turneu in Italia

trentino

De azi, 4 iulie, Bayern a facut deplasarea pana in Trentino (Italia), unde va sta pana pe 12 iulie. La Riva del Garda va juca doua amicale: unul pe 5 iulie cu o echipa de amatori si unul pe 9 iulie cu Brescia (liga 2 in Italia).
Noutatile din sanul echipei sunt:
– Claudio Pizarro (34 ani) a semnat cu Bayern pentru inca un an. Peruanul are in total in Germania (Bayern si Bremen) 353 de meciuri si a inscris 166 de goluri, fiind “auslander-ul” cu cele mai multe goluri:166. Pentru Bayern a jucat 281 de meciuri si a marcat de 112 ori. A castigat de 4 ori campionatul si de 5 ori Cupa Germaniei cu Bayern si o data Cupa Intercontinentala.
– Daniele Prade (directorul sportiv al Fiorentinei): “Gomez este un jucator foarte bun dar costa mult. Nu suntem in masura acum sa-l achizitionam”. Reamintesc, este vorba de un diferend de 2 mil. euro. Bayern cere 20, italienii nu vor sa dea mai mult de 18. Mario Gomez a acceptat salariul de 4,6 mil. euro oferit de italieni. Ei spera sa ia 30 mil. pe Jovetic (23 ani) si inca vreo 10 pe Ljajic (21 ani) si dupa aceea sa-l ia pe Mario Gomez dar nici pe cei doi jucatori de la Fiorentina nu se inghesuie nimeni. Doar Juve l-ar fi vrut pe Jovetic acum cateva saptamani dar acum nu mai e asa sigura ca-l mai vrea… Despre Gomez, Pep a declarat: “daca el nu va pleca, nu e nici o problema. Este un mare jucator.”
– Sammer: “este timpul sa-l vedem pe Jan Kirchhoff (22 ani). Nu vom achizitiona nici un fundas in aceasta vara.”

autocar

– In prima zi pe taramul italian, Pep a avut o conferinta de presa in care a spus, printre altele: “vreau sa vad jucatorii jucand si pe alte pozitii fata de cum erau ei invatati. Asta nu inseamna ca asa vor ramane. Daca nu dau rezultate pe noile posturi, vor reveni pe posturile unde jucau anul trecut.” Deasemenea vrea sa vada si pustii lui Bayern, aducand in Italia un lot de 30 de jucatori care cuprinde si cei mai buni 10 pusti ai lui Bayern de la echipa a 2-a si de juniori. Asadar se fac experimente.
In ceea ce priveste noi jucatori care sa vina la Bayern, deocamdata nu se pune problema.

sursa: TZ, Bild, fcbayern.de

Lasă un răspuns

14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux