19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Alaba – interviu in TZ

alaba

La 20 de ani sa castigi Tripla istorica e ceva extraordinar! Acum insa el vrea sa ajunga la C.M. 2014 cu Austria.
Inainte de a juca in meciul Austria – Suedia din Preliminarii (terminat 2:1, unul din goluri fiind marcat chiar de el! – n.m.) a dat un scurt interviu cotidianului local TZ.

tz: Alaba, ai obosit de atatea sarbatori?
Alaba: N-am timp sa obosesc! Festivitatile au fost minunate. Insa va dura ceva timp pentru a-mi da seama ce am realizat… Sezonul inca nu s-a terminat. Avem un scop mare, meciul cu Suedia. Pentru mine e ceva special, o onoare sa joc pentru Austria.
tz: Ai si gena castigatoare a lui Bayern…
Alaba: Avem cativa jucatori care pot decide jocul cu individualitatile lor. Daca si-ar uni fortele toti, ne-am califica la C.M. din Brazilia, mare nostru tel.
tz: Mia san mia?
Alaba: Aceasta mentalitate este deja injectata tinerilor de la Bayern. Apoi se merge pana la profesionisti. Trebuie sa castigi fiecare joc, n-ai nici o alternativa. Incerc sa aduc aceasta mentalitate si colegilor de la nationala Austriei.
tz: La Bayern joci pe partea stanga, la nationala joci in mijloc. Este o mare diferenta?
Alaba: M-am obisnuit sa joc pe stanga la Bayern, mai ales ca e nevoie de mine acolo. Si la varsta mea e important sa joc saptamana de saptamana.
tz: Acum vine Guardiola. La 20 de ani ai castigat deja Tripla. Mai ai sperante in continuare?
Alaba: Presiunea la Bayern anul trecut a fost imensa! Dar am fost capabil sa experimentez momente minunate, pe care nu le voi uita niciodata. Au fost atat de mari aceste sentimente ca vreau sa le repet! Pentru mine sunt noi teluri in viata. Sunt inca infometat de trofee!

sursa: TZ – traducere directa

Lasă un răspuns

21 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
21
0
Posteaza un comentariux