25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ce o face pe Bayern mai buna decat restul echipelor?

1

Iata factorii care au deosebit-o pe Bayern de celelalte echipe si au plasat-o ca cel mai mare brand in lume:

–          consecventa in conducere.  Aceasta, avandu-i in frunte pe Rummenigge si Hoeness de multi ani, a avut in ultimii 30 de ani o strategie sanatoasa financiara si nu numai, coerenta si liniara, gandita in perspectiva.

–          sentimentul de familie. La Bayern sunt multi fosti jucatori care lucreaza in diferite functii ale clubului dar si copii si nepotii acestora! De exemplu Max Breitner si Tina Beierlorzer, copii celor doi fosti mari jucatori.

–          spiritul de echipa la club. Toti cei 500 de angajati ai clubului castiga bonusuri: un salariu pe luna pentru fiecare titlu castigat de echipa!

–          independenta. In conformitate cu regulamentul de la club, 72% din actiuni apartin clubului iar 9% apartin firmelor AUDI si ADIDAS. Este in discutie un nou posibil partener, firma ALLIANZ, cea care detine stadionul de fotbal. Se preconizeaza ca acesta va fi platit in totalitate in 2020 si atunci stadionul va fi definitiv al clubului, urmand ca apoi sa se puna problema ca firma ALLIANZ sa devina partener cu FC Bayern.

–          un amestec omogen de tinere talente din propria pepiniera (Schweini, Muller, Lahm s.a.) cu jucatori de top din Europa (Ribery, Toni, Martinez s.a.).

–          extindere si pe plan european. Bayern si-a extins influenta in Europa in ultimii ani, Rummenigge fiind si seful Asociatiei Cluburilor de top din Europa.

(sursa: BILD)

Lasă un răspuns

35 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
35
0
Posteaza un comentariux