15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Triplă istorică pentru Bayern: FC Bayern 3-2 VFB Stuttgart, in finala cupei Germaniei

Bayern a arătat ca o adevărată maşină de fotbal în acest sezon. Nicio echipă din Germania nu a mai reuşit tripla în istorie, iar Bayern a devenit a şaptea formaţie din Europa care izbuteşte această performanţă, după Celtic, Ajax, PSV, United, Barcelona şi Inter.

Bayern a câştigat Cupa Germaniei, după ce a trecut de VfB Stuttgart cu 3-2. Maxim a început ca titular meciul de la Berlin, românul având o mare ocazie de a deschide scorul chiar în minutul 8. Internaţionalul român a fost la originea următoarei faze importante a şvabilor, centrarea sa ajungând Niedermeier, care a reluat spre poarta lui Neuer. Deţinătoarea Ligii Campionilor a deschis scorul prin Müller, în minutul 35 din penalty. “Super Mario” a majorat scorul în minutul 48, tot el marcând şi golul 3 în minutul 60.

A urmat o perioadă de relaxare pentru Bayern, iar VfB a profitat. Harnik a marcat de două ori, încingând finalul de meci. Stuttgart s-a năpustit în ultimele minute asupra porţii lui Neuer, dar fără niciun rezultat. Okazaki a ratat ultima ocazie a meciului, iar Heynckes pleacă în glorie de la Bayern.

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux