25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben: “M-am gândit de mai multe ori să mă retrag!”

Măcinat de numeroase accidentări în ultimii ani, Robben se gândeşte deja la retragere deşi are doar 28 de ani.

Fotbalistul lui Bayern Munchen a precizat că s-a gândit de mai multe ori la această variantă, dar a luat decizia de a amâna momentul retragerii odată cu venirea lui Van Gaal la naţioanlă.

“Am avut extrem de multe accidentări de-a lungul carierei. Astfel de momente m-au întristat foarte mult. Ca să fiu sincer, m-am gândit să agăţ ghetele în cui. Şi nu doar o singură dată”, a declarat Robben pentru publicaţia olandeză NOS.

Numirea lui Van Gaal în postura de selecţioner al Olandei l-a făcut însă pe mijlocaş să amâne momentul retragerii.

“Venirea lui Van Gaal m-a impulsionat foarte mult. Astfel de lucruri te ajută foarte mult atunci când treci printr-o perioadă dificilă. Personal, îi mulţumesc selecţionerului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o”,a mai precizat Robben.

 

Atât din pricina accidentărilor, cât şi din cauza atitudinii sale din afara terenului, Robben a fost de mai multe ori pe picior de plecare şi de la Bayern Munchen. Toate celelalte mari cluburi ale Europei îl anunţă în fiecare perioadă de mercato drept cea mai importantă “ţintă” în “ferestrele” de transferuri.

Arjen Robben are doar 28 de ani şi are în CV echipe impresionante: PSV, Chelsea, Real Madrid şi acum Bayern Munchen. Din pricina accidentărilor, Robben nu a avut la dispoziţie timpul necesar pentru a impresiona şi pentru a-şi demonstra pe deplin calităţile. Din punct de vedere al trofeelor, Robben a câştigat titlul în toate campionatele prin care a trecut, dar nu a reuşit să câştige vreodată trofeul UEFA Champions League sau vreun turneu de campionat european sau mondial.

Lasă un răspuns

22 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
22
0
Posteaza un comentariux