15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

INTERVIU CU XERDAN SHAQIRI

Asa cum am anuntat acum ceva vreme, am realizat un scurt interviu cu Xerdan Shaqiri pe facebook. Eu cred ca este chiar el cel care a raspuns, dar o sa si verific asta printr-un reporter de la www.tz-online.de

1. Spune-ne mai intai cum ti se pare viata de fotbalist la Bayern Munchen, in comparatie cu cea de jcuator la FC Basel. Cum ti se par orasul, antrenorul si colegii?

X.S: Munchen este un oras mult mai mare decat Basel, dar imi place pentru ca este linistit, desi e un oras mare si exista si multa agitatie.  Jupp Heynckes e un om foarte placut, cu un caracter deosebit, iar colegii mei  sunt foarte prietenosi. 

 

2. Ai incredere in faptul ca vei putea sa joci suficient de multe meciuri pentru Bayern, avand in vedere ca trebuie sa te lupti pentru un loc in echipa cu jucatori ca Ribery, Thomas Muller sau Robben?

X.S:  Sunt sigur ca va veni si vremea mea sa fiu titular. Antrenorul imi spune mereu ca am foarte mult potential si ca imi va veni randul. 

 

3. Care este mancarea ta preferata de cand ai ajuns in Bavaria?

X.S: Bratwurst 😉 

 

4. Ce parere ai despre antrenorul tau de la echipa nationala, Ottmar Hitzfeld, care a fost antrenor si la Bayern? Te-a sfatuit sa vii la Munchen?

X.S:  Am discutat cu el si m-a sfatuit sa ma transfer cat mai repede posibil. I-am spus ca voi in cerca si apoi am semnat contractul cu Bayern. Este fericit pentru mine pentru ca el spune ca Bayern e o echipa mult mai buna si voi castiga mult mai multa experienta aici. 

5. Cine este colegul tau de camera la Bayern?

X.S: Mitchell Weiser si Claudio Pizarro sunt colegii mei. 

 

6. Care este principalul tau obiectiv pentru acest sezon?

X.S:  Sa o ajut pe Bayern sa castige “tripla”. (n.n. Bundesliga, Cupa Germaniei si Champions League)

 

Sa speram ca o sa fie cum zice el. Pana atunci, mai are de muncit ca sa demonstreze ca e un jucator mare si la Bayern.

La final, va atasez si conversatia avuta pe facebook. O gasiti aici:  http://imageshack.us/f/411/shaqiriint.png/

 

 

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux