19 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

23 thoughts on “Werder Bremen – FC Bayern 0-2

  1. @NEXTevolution:
    -Noi ,suporterii lui Bayern putem sa fim tot timpul obiectivi?????
    -Si noi mai dam vina pe arbitraje,asta-i viata microbistului,este foarte greu sa fi comentator de fotbal,mai ales ca actualmente se pune foarte mult pret pe marketing,iar astfel un fotbalist,adevarat ,mult peste medie,gen Ronaldo’7,este comparat cu Maradona,Platini,Matthaus,van Basten,Ronaldo[adevaratul],Romario sau Zidane,cand in realitate,el este mult,mult,sub acesti uriasi jucatori,insa intr-adevar opinia lui Andrei Niculescu[ de o aroganta inimaginabila],in ciuda ”penitei”pertinente,este de cele mai multe ori extrem de subiectiva.

  2. INFORMATIE :

    Brigada pt meciul BATE BORISOV – FC BAYERN MUNCHEN contand pt etapa a 2-a a fazei grupelor – Grupa F va fi una din Macedonia si va avea urmatoarea componenta :

    Arbitru-central : A. Stavrev
    Asistenti : M. Kirovski,D. Kostadinov
    Al 4-lea oficial : I. Sirilov

    sursa : soccerway.com

    MIA SAN MIA.

  3. Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie nu mi se pare normal ca un comentator sa arate ca tine cu o anumita echipa sau ca e contra unei echipe, cu exceptia cand o echipa din cele doua este romaneasca. Nu sunt de acord nici cu Cristi Petre, dar nici cu Terzian sau altii. Cel mai bine e un comentator neutru.

    Chiar daca si mie mi se pare ca unii din comentatorii Eurosport sunt putin anti-Bayern, dar ii admir pt. ca sunt singurii din Romania care pot sa-si spuna comentatori de fotbal. Chiar daca sunt pro sau contra Bayern sunt mult mai impartiali decat Niculescu, Socol,tipii de la TVR etc care sunt doar niste glume de comentatori, care inafara sa laude doua echipe spaniole ( alea ajutate de arbitrii ) nu prea stiu altceva. Vorbesc numai prostii si sunt 0 la informare. Inafara de cei de la Eurosport singurii care mai au ceva treaba cu fotbalul sunt Cornel Dinu, Mitran ( pacat insa ca din doua cuvinte unul Barca/extraterestrii sau Messi), Morar de la Digi si mai e tipul cu mustata care a fost la Sport.ro si acum e tot la Digi. Restul sunt niste nulitati in domeniul asta. Cel putin cand il aud pe Niculescu pe la Fotbal European si zice ca nu stiu care jucator a vrut la Malaga, ca la Wolfsburg nu e asa bine si alte exemple. Cand castiga o echipa pe care Digi nu o difueaza, Niculescu parca moare. Este o mare criza in Romania de comentatori si oameni de fotbal.

    Eu unul ii apreciez pe cei de la Eurosport pentru ca se informeaza, citesc diferite situri si chiar vorbesc cu unii care stau/locuiesc in Germania. Asta inseamna ca au o oarecare implicare. Cei de la TVR si de la Digi nu spun absolut nimic inafara de “Pase” , ” Sut” si ” GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Barca/ Real “.

  4. @fcdm3:
    -Emil Gradinescu,in decursul anilor,a dovedit ca este un admirator al fotbalului german,dar si al mentalitii germane,cu simpatie totusi preponderenta fata de stilul tarilor nordice,care in esenta este acelasi cu al nemtilor.
    -Are insa o mai mare apropiere fata de Dortmund,fiindca de obicei simpatizeaza cu echipele mai”mici”si aici n-am nici o ironie.
    -Este totusi unul din putinii comentatori romani de fotbal ,ce ramane original si care poate vorbi si altceva decat descrierea meciului faza cu faza.
    -Cat despre Cristi Petre,acesta chiar este un suporter al lui Bayern,se vede de la o posta,iar pentru asta nu pot decat sa-l apreciez!

  5. Asa este, la golul de 1-0 din meciul Borrussiilor , unul din comentator zici ca avea orgasme(scuzati expresia), parca el era antrenorul lui Dortmund.

  6. @gery76: dar parca la meciul Werder Bremen – Bayern a fost si Emil Gradinescu. Mi se pare ca el a zis celebra fraza “fundasul lui Bremen, Fritz Clemens, cred ca se simte ca o femeie violata dupa ce Ribery l-a intors pe toate fetzele”! sau “efectiv Ribery i-a dat cap in cap pe doi dintre fundasii lui Bremen!” Gradinescu mai foloseste expresii din astea. Insa nu stiu cine a fost celalalt comentator. De fapt nu prea le cunosc vocile. Am observat si eu ca unul e mai corect (cred ca e vorba de Cristi Petre) pe cand ceilalti nu prea o suporta pe Bayern. Cred ca asta e termenul. Pai cum sa spui altfel cand la meciul Bayern -Stuttgart, la scorul de 6-1, bavarezii atacau si astora nu prea le convenea cica “nu mai au de gand sa se opreasca?” Sau abia asteapta ca bavarezii sa prinda o repriza, ceva, mai neconvingatoare ca sa inceapa cu criticile…
    Eeeei, cand bat echipele lor favorite incep sa cada in extaz si sa te tii atunci epitete si cuvinte magice!

  7. -Am vazut ca multi suporteri de-ai nostri,sunt deranjati de presupusa adversitate a comentatorilor Eurosport2,va spun ca singurul care eswte suporter Bayern Munchen,infocat ,este doar Cristi Petre,iar pentru acest lucru merita respectul nostru al tuturor.
    -Cand este vorba de Terzian sau Ioan Viorel,schimbam placa,caci acestia nu au nici o legatura cu fotbalul german,dar cu toate acestea se dau mari specialisti in domeniu,Ioan Viorel ,chiar a fost un ”ZIARIST”sportiv de valoare,insa Terzian,doar un mare ”fassss”!

  8. @fcdm3…eu m-am uitat de curios pe net la meciul sevilla-barca…speram sa bata sevilla sau sa faca un egal…si sa ramane noi singura echipa din europa cu maxim de puncte neinvinsi.Mi-a facut o greata…de sa nu vad,arbitraj pro barca,am pierdut 2 ore degeaba…mai bine ma uitam la desene animate…sau faceam altceva (la ora 01:00 s-a terminat…meciul a inceput la 23:00).Sevilla a gresit la cartonasul rosu…jucatorul ei s-a dus direct la adversat si i-a dat cu capul in fata 😛 + ca si arbitrajul cretin de mizer la trimis la gura tunelului spre vestiar pe antrenorul lu sevilla pt proteste(proteste justificate cat se poate de clar).Oricum sunt cam praf anul acesta Barca si Real in europa…daca nu intervin arbitri..nu ii vad mai sus de maxim sferturi CL.Cu mare chinuiala au castigat majoritatea meciurilor cele 2 DOPPING-ECHIPE.Cum am zis si in alt comentariu…merita sincer sa participe Atletico Madrid in locul “varzei” in CL.Tare m-as bucura ca nu treaca de grupe Real si Barca.Ar fi o rasplata pt batjocura la intreg fotbalul mondial si mai ales la disciplina pe care majoritatea cluburilor din germania si-o autoimpun.Duminica viitoare pe 7 octombrie va fi derbiul coruptilor (varzelona-ireal).

    Informatie : Jucatorul Arjen Robben a acuzat probleme medicale recent(probleme musculare) si nu a fost oprit in lotul pt meciul disputat cu Werder de la Bremen(2-0 pt noi)…revenirea sa va fi peste 2 zile,deasemenea lui Mario Gomez i-a fost prelungita perioada de recuperare..revenirea sa fiind pronosticata spre sfarsitul lunii in curs,adica octombrie.Cea mai buna veste ar fi ca David Alaba ar fi asteptat sa revina pe teren la inceputul acestei luni.Mai vechii accidentati Rafinha si Contento s-au alaturat deja lotului,fiind perfect valizi si apti de joc.

    sursa informatii : transfermarkt.de

    MIA SAN MIA.

  9. Nu pot sa ma abtin si sa nu ma leg din nou de arbitrajele pro-Barcelona.
    Aseara a castigat la Sevilla cu 3-2, dupa ce aceasta conducea cu 2-1 in min.88. Si in articol se spune ca Barca nu ar fi castigat fara ajutorul arbitrului care a eliminat nejustificat un jucator de la Sevilla iar inainte de golul de 2-2, un jucator al catalanilor a facut hent.
    Iata cum ramane invincibila Barcelona!
    http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/+VIDEO+++FC+Sevilla+-+Barcelona+2-3++Catalanii+au+revenit+de+la+0-2+

  10. Dupa meci Sammer tot nemultumit era. Dar cred ca in urma primei reprize care a fost destul de modesta. Pai in a doua Bayern a avut o reactie de mare echipa. Totusi era greu sa se termine 0:0 cum zicea Sammer. Pai sa se uite pe caseta tehnica daca nu-si mai aduce aminte fazele meciului!
    Pana sa intre Mandzukic noi practic nu am avut atacant iar de cand a intrat si Shaqiri viteza si forta a crescut mult! Iar Gustavo joaca din ce in ce mai bine! Cred ca de frica lui Martinez, desi Heynckes ne-a aratat ca pot juca si impreuna. Ma rog, stilul lui Heynckes de a muta jucatorii de pe un post pe altul.
    Eu cred ca echipa arata bine dar cu Mandzukic si Shaqiri in echipa de start. Iar peste cateva saptamani si cu Martinez!

  11. Sa speram ca bayern o sa castige si in ucl marti .Din pacate iar trebuie sa vedem meciul pe internet …..:| .Ma gandesc ca eram fericit ca sezonu asta de ucl o sa fie la digi pentru ca erau sanse mai mari sa-i vad pe bayern la tv….insa imi dau seama ca bayern trebuie sa joace cu barcelona sau real ca sa-i dea la tv .:|

  12. Un inceput de sezon excelent!! Echipa joaca foarte bine! Asteptam o noua victorie saptamana aceasta in Champions League si binenteles in campionat 🙂

  13. BILD acorda alor nostri urmatoarele note:
    Neuer 3, Badstuber 3, Dante 3, Boateng 2, Lahm 3, Schweini 3, Luiz Gustavo 2, Ribery 2, Kroos 4, Muller 3, Pizarro 4. Au mai jucat: Mandzukic 2, Shaqiri 2, Martinez 3.

    Statistica meciului:
    Suturi spre poarta:8-19
    Mingi salvate de portar:3-2
    Posesia mingii:38%-62%
    Pase bune:74%-85%
    Pase gresite:26%-15%
    Dueluri castigate:49%-51%
    Cornere:2-6
    Faulturi:14-16
    Cartonase galbene:2-2
    Sanse de gol: Mandzukic, Kroos, Pizarro, Ribery – toti cate 3
    Pase bune: Gustavo – 96%
    Dueluri in doi castigate: Badstuber – 83%
    Cel mai faultat: Gustavo – 5
    Bilantul Werder – Bayern este: 93 jocuri, 26 victorii, 25 egaluri, 42 infrangeri, golaveraj: 116-160.

  14. A fost o victorie extrem de muncita in fata bataiosilor hanseatici. In prima repriza Bayern a jucat modest si nu a avut decat o ocazie a lui Pizarro in min. 43 dar in repriza a doua s-au deslantuit. Mai intai Ribery care, la faza din min. 49 cand l-a umilit pe un adversar sutand apoi in bara, l-a facut pe unul din comentatori sa declare despre jucatorul lui Bremen umilit: “cred ca se simte ca o femeie violata!”. Asta mi-a placut tare mult! Apoi au intrat Mandzukic si Shaqiri care au schimbat clar cursul jocului insa nu inainte ca Gustavo sa dea un gol de vis, sut plasat de la 16 m! Fazele naucitoare la poarta lui Mielitz se inmultesc iar pe un contraatac Mandzukic vrea sa-mi arate ca m-am inselat in privinta lui si mai marcheaza o data: 6 goluri din 6 meciuri! Bravo, Mario! Tine-o tot asa! Pizarro a ajucat slab si cred ca a fost influentat de faptul ca juca contra fostei lui echipe, conducatorii acesteia dandu-i la inceputul meciului flori si un premiu pentru cel mai longeviv “auslander” din Germania. Doua cuvinte si despre arbitraj. Chiar daca nu a influentat scorul parca prea a fluierat des plus cateva ofsaiduri inexistente dar si o bila neagra ca nu l-a eliminat pe Arnautovic atunci cand l-a lovit fara minge pe Ribery, dandu-i doar galben!
    Bayern are 6 din 6 si continua sa pastreze recordul cu cel mai bun” start de campionat”!
    Luiz Gustavo, Ribery, Shaqiri si Mandzukic au fost cei mai buni de pe teren!

  15. Eu nu ma asteptam sa castige , nu au facut un meci prea bun, jocul nu prea a functionat cum ma asteptam dar importanta este victoria si faptul ca au 6 victorii din 6 meciuri .Am fost surprins cand l-a scos pe schweinsteiger dar se pare ca a fost decizia cea mai buna .;)
    Si etapa viitoare vedem bayern la tv , cu hoffenheim la 16:30.;)

  16. M-am uitat si la meciul lui Dortmund cu Gladbach. Un 5-0 relativ mincinos intr-un fel, nu au dominat intr-o maniera categorica, dar au fost foarte eficienti, au avut 7-8 ocazii si au dat 5 goluri. Au meritat victoria, insa parca scorul e prea nemilos cu adversarii lor. Reus a fost omul meciului.

  17. Prin min 60-70 deja imi faceam griji. Echipa nu prea putea sa-si creeze ocazii. Bayern a jucat bine dar nu a dominat la fel ca in celelalte 8 meciuri pe care le-a castigat sezonul acesta, trebuie sa mentionez. Don Jupp a avut o sclipire, l-a scos pe schweinsteiger si nu pe luiz Gustavo asa cum ne-am fi asteptat, si iata cata dreptate a avut. Pana una alta, se mai adauga 3 puncte la”colectie”, cu o doza putin mai mare de emotii de data asta. A, iar bara lui Ribery, cand a facut ce a vrut din 2 adversari, a fost geniala.

  18. Luis a dat un gol foarte frumos,a fost un meci bun dar pacat ca nu l-am vazut am vazut doar video.:D
    UN inceput perfect de sezon,sa speram ca asa va si continua.
    Liebe Bayern Uber Alles!!!!

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version