27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern – VFB Stuttgart 6-1

Bayern a invins in etapa a doua a Bundesligii pe VfB Stuttgart cu scorul de 6-1.

În pofida scorului aspru înregistrat la final, Stuttgart a fost echipa care a început mai bine și chiar a deschis scorul în minutul 25 prin Harnik. Acesta a reluat din voleu centrarea venită de la Boka din lovitură liberă.

Bayern a revenit imediat și într-un interval de doar două minute bavarezii erau la conducere prin reușitele lui Muller (32) și Kross (33).

Muller a marcat cu un șut din cădere, după ce tot el șutase într-o primă fază și portarul advers Ulreich a respins neinspirat în față.

Un minut mai târziu Kroos a scuturat la rândul său plasa cu un șut superb din marginea careului. Nicio șansă pentru Ulreich de a face ceva.

Luiz Gustavo a majorat avantajul lui Bayern cu două minute înaintea pauzei printr-un șut de zile mari de la 30 de metri poziție centrală.

După reluarea jocului gazdele arenei din Munchen au avut patru minute formidabile în intervalul cărora au marcat de trei ori.

Mandzukic a marcat pentru 4-1 în minutul 47 cu o reluare din fața porții, după care Muller și-a trecut în cont dubla două minute mai târziu. Schweinsteiger a completat recitalul de goluri în minutul 51, după ce șutul aceluiaș Madzukic fusese deviat.

Stuttgart a încheiat meciul în inferioritate numerică ca urmare a eliminării lui Ibisevic pentru un duel nesportiv cu Boateng.

In acest meci a debut si noua achizite a bavarezilor, Javi Martinez, care a implinit chiar pe 2 septembrie 24 de ani. La multi ani Javi!

sursa: onlinesport.ro

P.S. Multumim comentatorilor de la Eurosport 2 pentru mentionarea fan clubului nostru in timpul meciului.

Subscribe
Notify of
32 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
32
0
Posteaza un comentariux