9 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Blogul lui Oli Kahn: 40 mil. pe Martinez – nu este o nebunie de transfer

In Germania s-au investit cei mai multi bani in transferuri pana acum, peste 240 mil. euro, un nou record. Incepand de anul viitor, cluburile din Bundesliga vor incheia un nou contract cu televiziunile, in urma caruia vor castiga cu 30-40% mai mult decat acum, astfel ca vor fi nevoite sa investeasca mai multi bani in jucatori noi. Manchestre United va incheia un contract cu General Motors din 2014, in urma caruia va incasa, timp de 7 ani, aproape 500 mil. euro!!!  Este interesat de stiut daca, la echipe ca Chelsea sau Man City, se vor mai face transferuri pe sume asa de mari avand in vedere Fair-Play-ul financiar care va intra in vigoare in curand.
Preturile jucatorile au inceput sa creasca din ce in ce mai mult (eu cred ca au luat-o razna! – n.m.) si datorita investitorilor din Rusia si China. Miliardarul rus care o sustine pe Zenit a dat dintr-un foc 90 mil. euro pe Hulk si Witsel! Aducerea de jucatori noi face o liga mult mai atractiva iar unele echipe incep sa castige titluri! Pe fani nu-i intereseaza cat costa un jucator. Ei vor sa vada jucatori cat mai buni la echipa lor iar fotbalul jucat sa fie cat mai atractiv. Dar daca disutam din punct de vedere al moralitatii acestor sume uriase de bani, atunci e altceva.
Insa nu e voie sa se faca erori de management altfel apar probleme mari. Mai ales daca banii investiti intr-un jucator nu se justifica! Cu alte cuvinte aceste investitii trebuie facute “cu cap”.
Pe www.fanorakel.de s-a votat daca aceste sume mari sunt o nebunie sau sunt necesare. Raspunsul?
70% din internauti au votat ca fiind o “nebunie” iar 30% ca fiind “necesare”.

sursa: BILD – traducere directa

Distribuie pe:
26 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
26
0
Posteaza un comentariux
()
x