Arjen Robben rasuflă usurat. După un final de sezon de coşmar la Bayern, atacantul se bucură din nou de suportul fanilor.

Aspru contestat la echipa de club după conflictul avut cu Ribery şi penalty-ul ratat în finala Ligii Campionilor, Robben îşi găseşte liniştea în sanul echipei naţionale. Rezervă la amicalul contra Bulgariei, atacantul lui Bayern şi-a făcut apariţia pe teren abia în minutul 76 cand l-a înlocuit pe Klaas-Jan Huntelar, moment în care publicul a izbucnit ovaţionandu-l la scenă deschisă.

Robben a intrat pe teren la scorul de 1-1, dar nu a putut face nimic pentru a-şi aduce echipa în avantaj. Din contră, oaspeţii au reuşit golul victoriei în minutul 92 prin Micanski.

Pentru Robben acest moment a fost unul revitalizant, venit exact la momentul potrivit. Cu un moral mai mult decat bun, atacantul ovaţionat de un stadion întreg a tinut să le mulţumească olandezilor şi să le promită că va da totul pentru echipa naţională la turneul final al Campionatului European.
“Vreau să le mulţumesc suporterilor olandezi pentru suportul oferit. Este fantastic să fi sprijinit în acest mod. Nu am avut niciodată o săptămană ca aceasta, a fost foarte greu, dar asta este viaţa unui sportiv. Uneori toată lumea te disconsideră, iar apoi poţi deveni erou. Săptămana trecută am fost la pămant, dar pe 9 iunie voi fi la meciul de deschidere al Olandei, vă asigur!” a declarat Robben.

sursa: prosport.ro

0 0 vote
Article Rating
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
fcdm3
Moderator
30 May 2012 14:30

: schimba poza, te rog…Pune una in care e huiduit de fanii lui Bayern. 🙂

West
30 May 2012 14:09

Acest om nea distrus finalul de sezon

gery76
30 May 2012 1:48

-Poza asta ,mi-aduce aminte de acea blestemata de finala,va rog eu n-o mai publicati macar o perioada,pana ne mai trece oftatul,daca o mai vad de multe ori ,cat am incercat eu sa-l ”spal”pe Arjen Robben,mai am putin si-l ”cert” prin monitor!

fcdm3
Moderator
29 May 2012 21:26

Articolul nu e prea clar, as putea spune ca e chiar confuz. Asa cum fac de cele mai multe ori ziarele din Romania. Pentru ca in articol se vorbeste de fanii olandezi (cei care l-au ovationat si l-au incurajat), nu cei ai lui Bayern (care l-au huiduit la ultimul meci dintre Bayern si nationala Olandei). Pe cei din urma trebuie sa-i linisteasca Robben cu niste meciuri de senzatie. Dar asta in sezonul viitor, care va incepe in august…

lizard
29 May 2012 17:18

Neai distrus sezonu

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x