27 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

DZEKO, LA UN PAS DE BAYERN

  Presa din Germania scrie ca Bayern si-a gasit atacantul mult dorit. E vorba de bosniacul Edin Dzeko, de la Manchester City.

Dzeko a plecat in Anglia de la Wolfsburg, unde a avut un sezon excelent acum 2 ani. La City n-a impresionat. A fost mai mult rezerva – tinut pe tusa de staruri ca Aguerro, Tevez sau Balotelli. Sport1 scrie ca Dzeko va ajunge la Bayern pentru aproximativ 20 de milioane de euro – o suma mare, insa rezonabila tinand cont ca atacantul a fost cumparat de City cu 32 de milioane. Impresarii lui Dzeko au fost de acord cu salariul oferit de Bayern si asteapta doar ca City sa dea OK-ul pentru ca afacerea sa se finalizeze.  Dzeko a inscris 28 de goluri in 62 de meciuri jucate la Manchester City in toate competiile, in 15 luni petrecute in Anglia.

Bayern a mai avut doi atacanti pe lista. E vorba despre francezul Olivier Giroud de la campioana Frantei, Montpellier, si argentinianul Matias Suarez, golgheterul de la Anderlecht.

Daca transferul lui Dzeko se va face, Bayern va avea 3 atacanti de profil aproape identic: Mario Gomez, Claudio Pizarro si Edin Dzeko.

 

 

Voua cum vi se pare aceasta mutare? L-ati fi preferat pe vreunul dintre ceilalti doi atacanti de pe lista?

 

 

Distribuie pe:
20 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
20
0
Posteaza un comentariux
()
x