28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Heynckes: ”Atacanții vor trece la treabă”

Antrenorul în vârstă de 66 de ani a recunoscut că Borussia Dortmund are un debut mai convingător de retur

Primele trei etape disputate în 2012 în Bundesliga au adus și o schimbare de lider. Bayern München nu a reușit să adune decât patru dintre cele nouă puncte puse în joc, fiind învinsă la Gladbach și ținută în șah la Hamburg, singurul succes venind pe Allianz Arena, împotriva lui Wolfsburg. După ce în debutul stagiunii bavarezii păreau că vor domina autoritar această ediție a competiției interne, apărarea funcționând perfect, iar atacanții marcând pe bandă rulantă, Schweinsteiger și compania au slăbit motoarele și au fost ajunși. Pe lângă faptul că Borussia Dortmund are deja două puncte în plus în clasament, Schalke și chiar Borussia Mönchengladbach pot fi considerate pericole pentru fosta campioană a Europei.

Totuși, Jupp Heynckes are încredere că jocul de temut al elevilor săi din ofensivă va reveni în următoarea perioadă, chiar dacă tehnicianul a fost împotriva aducerii de noi jucători în perioada de transferuri de iarnă: “Dortmund a avut un start de an mult mai bun decât al nostru, dar am încredere totală în echipa și în jucătorii mei. Avem niște oameni foarte buni de atac. Este o problemă de timp până la momentul în care vor exploda”, a recunoscut Heynckes pentru goal.com.

Primul meci în care oamenii din atacul bavarezilor își vor putea arăta calitățile este cel din Cupa Germaniei de miercuri, pe care îl vor disputa pe terenul lui Vfb Stuttgart. În week-end, la München va ajunge Kaiserslautern, ocupanta locului al 16-lea.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux