21 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Basler: “Robben nu merită un loc de titular”

Fostul atacant al bavarezilor îl sfătuiește pe Jupp Heynckes să îl scoată pe olandez din primul 11

Arjen Robben nu a marcat decât cinci goluri în acest sezon de Bundesliga, unul în care a suferit și o accidentare și nu este văzut cu ochi buni de Mario Basler, marcatorul golului din celebra finala a Ligii Campionilor din 1999, una pierdută de Bayern München în fața lui Manchester United. Basler, care și-a petrecut trei sezoane alături de Bayern, atrage atenția că trupa lui Jupp Heynckes s-a mișcat mai bine fără Robben pe teren.

“Este evident pentru mine, după ce am văzut la Hamburg; Arjen Robben trebuie să fie lăsat în afara primului 11” , a scris Basler în rubrica care îi este rezervată de Sport1. “Bayern a fost la capacitate maximă înaintea pauzei de iarnă, atunci când olandezul lipsea din cauza unei accidentări. Întotdeauna face același lucru. Ia mingea, pătrunde spre interior, după care trage sau pierde mingea fără a se întoarcă după adversar. Nu contează dacă este un star. Este vorba numai despre echipă. Bayern poate termina pe poziția a doua, chiar a treia, dacă nu va face schimbări”, a specificat fostul internațional german.

Basler simte că Robben nu este singura problemă a lui Bayern în acest moment, pentru că și Toni Kroos și Thomas Müller par ieșiți din formă: “Tot ce spun este că Bayern nu este o echipă de succes acum. Cu siguranță arăta mai bine înainte de pauza de sărbători. Clubul are trei probleme. Toni Kroos nu este mijlocașul de posesie, Müller pare pierdut, în timp ce Robben se află în această situație”, a încheiat Mario Basler.

sursa: tv.eurosport.ro

 

Subscribe
Notify of
6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux