28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Beckenbauer: “Borussia este favorită”

Președintele onorific al lui Bayern crede că rivala de la Dortmund are prima șansă la titlu, datorită avantajului din clasament

Returul din Bundesliga a adus un debut în forță al campioanei en-titre, care a obținut trei victorii categorice, dintre care două au venit în deplasare. După ce s-a impus la Hamburg cu 5-1, Borussia Dortmund a trecut acasă de Hoffenheim cu 3-1 și a plecat cu trei puncte și de la Nürnberg (2-0). Toate acestea, coroborate cu începutul deloc convingător al lui Bayern München, care a obținut numai patru dintre cele nouă puncte puse în joc, pierzând categoric pe terenul Borussiei Mönchengladbach (1-3), au dus la o rocadă între cele două cluburi în clasamentul la vârf al Bundesligii, Dortmund având în acest moment un avans de două puncte.

Seria pozitivă a trupei lui Jürgen Klopp, care este neînvinsă în ultimele 14 meciuri, ultima înfrângere datând din 18 septembrie 2011, atunci când Hannover a trecut de Borussia cu 2-1, i-a atras atenția și lui Franz Beckenbauer, care a scris în rubrica ce îi este rezervată în Bild: “Kloppo, voi sunteți campionii Germaniei și va aflați pe prima poziție a clasamentului. Asta înseamnă că sunteți favoriții la titlu. Înțeleg că Jürgen dorește să își țină elevii cu picioarele pe pământ, dar și ei pot vedea clasamentul”, a confirmat președintele onorific al bavarezilor.

Lewandowski nu vrea să plece de la Dortmund

Lucas Barrios a fost golgeterul echipei în ultimele două sezoane, dar o accidentare l-a ținut departe de teren spre finalul lui 2011. De acest lucru a profitat Robert Lewandowski, care, prin cele 14 reușite stagionale, și-a câștigat un rol de titular. Evoluțiile sale au fost apreciate de Bayern și zvonurile unei mutări nu au întârziat să apară. Totuși, atacantul în vârstă de 23 de ani le-a respins, motivând că nu are niciun motiv să plece de pe Westfalenstadion: “Evoluez pentru campioana Germaniei. De ce mi-aș dori o mutare la Bayern?”, a arătat polonezul pentru Kicker. “Nu m-am gândit niciodată să renunț la ce am aici și să plec. Antrenorul m-a adus la acest nivel. A observat care sunt punctele mele forte și a știut cum să le folosească”, a încheiat Lewandowski.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux