Mijlocasul bavarezilor a ratat la mustată un transfer de ultimă oră în Premier League, la Everton.

Internationalul croat a ajuns în curtea lui Bayern München de la Heerenveen în iunie 2009 si si-a câstigat un loc de titular, el evoluând în 50 de partide pentru münchenezi, în care a marcat un gol. Totusi, venirea lui Jupp Heynckes a coincis cu iesirea din primul 11 a celui care poate evolua pe orice post pe partea stâng si Danijel Pranjic începuse să îsi caute altă echipă încă din vara lui 2011. Norocul părea să fie de partea sa pe finalul lunii ianuarie, atunci când Everton ajunsese la un numitor comun cu jucătorul în vârstă de 30 de ani, pe care îl astepta pe Goodison Park, dar atunci a intervenit conducerea lui Bayern care a cerut un pret mult prea piperat pentru “caramele”, care au fost nevoite să renunte la serviciile lui Pranjic.

Danijel nu a ezitat să îsi arate dezamăgirea în legătură cu această ratare: “Ajunsesem la o întelegere cu Everton pentru doi ani si jumătate. Eram pregătit să mă sui în avion si eram foarte fericit, pentru că stiam că Everton este un club serios si că aveau planuri mari cu mine. Dar acum totul s-a terminat si aceasta este o catastrofă. Nu vă pot descrie sentimentul care mă încearcă acum. Bayern a vrut o sumă atât de mare, încât toată lumea stia că englezii nu o vor plăti. Sunt nefericit, pentru că eram sigur că o voi părăsi pe Bayern. Nu evoluez si acum oportunitatea de a juca în Premier League s-a dus”, a recunoscut Pranjic pentru ziarul din tara natală, Sportske Novosti.

sursa: tv.eurosport.ro

0 0 vote
Article Rating
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sorin
Sorin
3 February 2012 14:45

Pranijc trebuia să fie vândut în vară. pentru că nu a confirmat și mai avea un singur an de contract, până în 2012, așa că era ultima ocazie de a recupera o mică parte din suma investită în el. În locul său, trebuia păstrat Ekici, care e un jucător tânăr, cu potențial, chiar dacă nu a impresionat la Bremen. Decât Pranijc, mai bine Ekici. Acolo e degringoladă. Werder nu este în acest moment mediul propice pentru dezvoltarea unui talent precum Ekici. Jocul echipei arată foarte rău.

flo
flo
2 February 2012 22:58

Cum zice si gery, lasa-l sa sufere acum, nu s-a ridicat la adevaratele asteptari.
Si a fost titular cateva meciuri in care a lipsit Ribery. Nu se simt bine aici..

gery76
2 February 2012 21:57

De n-a fost suparat cand a fost adus pe o suma total deplasat de mare si n-a justificat nici macar o treime din suma investita pe el?
-E usor acum sa-si manifeste frustrarile,dar de ce n-am vazut la el nici un pic de ambitie atunci cand a imbracat tricoul unei echiupe legenfare?
-Pentru mine Pranjic ,ramane unul cele mai fade figuri ce a trecut prin curtea lui Bayern in ultimii 25 de ani,in urma lui nelasand efectiv nici macar o parere de rau sau vreun meci de care sa-ti aduci aminte facut de el.

fcdm3
fcdm3
2 February 2012 21:19

Dragostea cu sila nu se poate! Cum sa-l fortezi pe croat sa ramana cand el nici nu mai vrea sa auda de clubul asta? De neinteles aceasta atitudine a sefilor lui Bayern…

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x