25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern îi va da papucii lui Usami

Liderul la zi al Bundesligii a decis să nu-l cumpere pe tânărul fotbalist japonez după ce îi va expira actualul contract de împrumut

Takashi Usami (19 ani) a ajuns la Bayern München în luna iunie a anului trecut, după ce anterior primise prima lui convocare la naționala de seniori a Japoniei. La data aceea, tânărul nipon promitea să devină “noul Arjen Robben”.

Cu toate că luna trecută a marcat toate cele cinci goluri într-un meci câștigat de bavarezi cu 5-0 într-un meci amical disputat în compania unei formații de din, Usami nu a reușit să-i convingă pe șefii de pe Allianz Arena că merită să fie transferat definitiv.

“Este mare păcat pentru Usami, dar sper că o va vedea ca pe o experiență valoroasă. Ne-am dori să revină la noi” , a declarat Kikuo Kanamori, președintele clubului Gamba Osaka din J.League, formația la care s-a lansat adolescentul care poate evolua cu succes fie ca mijlocaș ofensiv, al doilea vârf sau ca extremă.

Takashi Usami a intrat pe teren în prima echipă a lui Bayern München de trei ori, de fiecare dată din postura de rezervă, însă o singură dată în campionat, totalizând numai 21 de minute de joc în Bundesliga. Este de așteptat ca tânărul din Țara Soarelui Răsare să se orienteze către un alt club din Europa.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux