Liderul la zi al Bundesligii a decis să nu-l cumpere pe tânărul fotbalist japonez după ce îi va expira actualul contract de împrumut

Takashi Usami (19 ani) a ajuns la Bayern München în luna iunie a anului trecut, după ce anterior primise prima lui convocare la naționala de seniori a Japoniei. La data aceea, tânărul nipon promitea să devină “noul Arjen Robben”.

Cu toate că luna trecută a marcat toate cele cinci goluri într-un meci câștigat de bavarezi cu 5-0 într-un meci amical disputat în compania unei formații de din, Usami nu a reușit să-i convingă pe șefii de pe Allianz Arena că merită să fie transferat definitiv.

“Este mare păcat pentru Usami, dar sper că o va vedea ca pe o experiență valoroasă. Ne-am dori să revină la noi” , a declarat Kikuo Kanamori, președintele clubului Gamba Osaka din J.League, formația la care s-a lansat adolescentul care poate evolua cu succes fie ca mijlocaș ofensiv, al doilea vârf sau ca extremă.

Takashi Usami a intrat pe teren în prima echipă a lui Bayern München de trei ori, de fiecare dată din postura de rezervă, însă o singură dată în campionat, totalizând numai 21 de minute de joc în Bundesliga. Este de așteptat ca tânărul din Țara Soarelui Răsare să se orienteze către un alt club din Europa.

sursa: tv.eurosport.ro

0 0 vote
Article Rating
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sorin
Sorin
3 February 2012 14:50

Usami este un talent sclipitor, din punctul meu de vedere. E perfect ca rezervă pentru Ribery. Conducătorii lui Bayern iau decizii pur și simplu prostești. Îi păstrează pe Butt, Van Buyten, Tymoshchuk, Pranijc sau Olic, care nu au jucat mai nimic în ultima vreme, sunt trecuți de 30 ani și au contract doar până în vara lui 2012 (deci vor pleca toți gratis, cel mai probabil), dar îi îndepărtează talente precum Ekici sau Usami. Sunt dezamăgit de această atitudine, deși nu sunt fan la lui Bayern.

gabrielghintuiala
gabrielghintuiala
3 February 2012 2:01

bina ca au atata rabdare cu “talentu” de breno…sper sa nu iesim cu mana goala sezonu asta .

fcdm3
fcdm3
2 February 2012 21:22

Corect, DarkMac! Asta mi se pare, pur si simplu, PROSTIE! Cum sa nu-l pastrezi pe Usami cand se vad de la o posta calitatile lui? NICI EU NU MAI INTELEG NIMIC DIN ACEASTA POLITICA DE TRANSFERARI!

DarkMac
2 February 2012 20:48

Sincer nu mai inteleg nimic din “politica” de transfer a lui Bayern.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x