29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Fink îl recomandă pe Shaqiri

Antrenorul lui Hamburg crede că fostul său elev de la Basel i se potrivește lui Bayern

Chiar dacă trupa sa va da piept cu bavarezii în următoarea etapă din BundesligaThorsten Fink are timp să le dea sfaturi celor din conducerea lui Bayern München în legătură cu felul în care să își reconstruiască echipa. Văzut ca înlocuitorul perfect al lui Jupp Heynckes, Fink, care a fost jucătorul lui Bayern în perioada 1997 – 2003, crede căXherdan Shaqiri, mijlocașul în vârstă de 20 de ani pe care l-a avut sub comandă două sezoane, pe vremea când o pregătea pe Basel, poate ajunge aripa de care fostul său club va avea nevoie.

“Xherdan este un jucător talentat și de mare perspectivă, cu un dribling bun și o viteză pe măsură. A apărut deja la Cupa Mondială când avea numai 17 ani și poate deveni favoritul tribunei, dacă va ajunge la Bayern. Doar prezența sa va fi îndeajuns. Este mic de înălțime, ca Bixente Lizarazu, și arată ca o țestoasă ninja. Este un tip excelent” , a declarat Fink pentru Sport1 despre internaționalul elvețian care a fost foarte aproape de o mutare la Galatasaray în această iarnă, dar cele două cluburi nu s-au înțeles asupra sumei de transfer, după ce Shaqiri își anunțase interesul de a evolua în Super Lig.

Bayern va avea ocazia să vadă de ce este în stare Xherdan pe 22 februarie, atunci când münchenezii se vor deplasa la Basel, pentru a disputa manșa tur a optimilor Ligii Campionilor, aflându-se în drumul spre ultimul act al competiției, unul care se va desfășura chiar pe Allianz Arena.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux