28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern, pe urmele lui Shaqiri

Internaționalul elvețian părea gata să ajungă la Galatasaray în actuala fereastră de transfer, însă mutarea în Turcia a căzut, iar acum Bayern München este cea mai probabilă destinație a sa în vară

Presa din Germania relatează că Bayern München se pregătește să-l achiziționeze pe Xherdan Shaqiri (20 de ani) de la FC Basel. Internaționalul elvețian de origine albaneză era dorit de Galatasaray în această iarnă, însă gruparea de pe Ali Sami Yen nu a fost dispusă să plătească suma cerută de clubul din Țara Cantoanelor.

Reputatul cotidian german Bild, pretinde că de acum Bayern se află în discuții cu Basel privind transferul lui Shaqiri la finele sezonului 2011-12. Fotbalistul elvețian este atacant de picior stâng.

Bavarezii intenționează să suplimenteze opțiunile din linia de atac, după ce au ratat aducerea de la Borussia Monchengladbach a lui Marco Reus, acesta hotărând în loc să intre în lotul Borussiei Dortmund din vară.

Shaqiri nu va fi ieftin nici pentru cel mai înstărit club din Bundesliga, jucătorul fiind sub contract cu Basel până în 2014. Elvețienii au respins deja o ofertă în jurul a 8 milioane de euro de la Galatasaray și una de 12 milioane de euro de la Zenit St. Pertersburg (Rusia).

Născut în provincia separatistă Kosovo, Xherdan Shaqiri a copilărit în Elveția, fiind racolat de academia de tineret a lui FC Basel de la vârsta de 10 ani. Internațional de tineret Sub-21 al Elveției, el are deja 17 meciuri în echipa de seniori, pentru care a marcat de patru ori, inclusiv un hat-trick cu Bulgaria, în toamna trecută.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux