19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Victorie pentru Bayern

Bayern München și-a păstrat locul întâi în Germania după o victorie cu destule emoții asupra lui Wolfsburg (2-0), în timp ce Borussia Dortmund a rămas pe locul secund, la diferență de golaveraj, după ce s-a impus cu 3-1 în fața lui Hoffenheim

Meciul de sâmbătă seara de pe Allianz-Arena nu a arătat genul de prestație pe care îl așteptau fanii lui Bayern München după înfrângerea de săptămâna trecută pe terenul Borussia Mönchengladbach sau după artificiul de Relații Publice privind “achiziția spectaculoasă” care a avut un puternic contraefect.

Gazdele, care în acest sezon vizează trofeele domestice și calificarea în finala Ligii Campionilor, au fost departe de forma lor maximă, în ciuda faptului că extrema-stângă Franck Ribery a revenit în atacul lui Bayern după ce și-a ispășit suspendarea.

Mario Gomez a irosit ocazia de a deschide scorul în debutul meciului, iar Thomas Muller a ratat o alta în prima repriză, dar internaționalul german a marcat în minutul 60, din a doua încercare, după ce lovitura sa de cap dintr-o fază fixă a fost inițial blocată.

Bayern a trebuit să aștepte încă o jumătate de oră pentru a fi sigură de prima victorie din 2012, când Ivica Olic, intrat pe teren în ultimele 15 minute, a reușit un lob peste portarul Diego Benaglio, care i-a ieșit în întâmpinare, iar olandezul Arjen Robben a îndeplinit formalitatea de a împinge balonul în plasă.

“Din punctul meu de vedere, a fost o victorie pe deplin meritată, prin prisma ocaziilor pe care ni le-am creat. Nu a fost ușor după înfrângerea împotriva lui Gladbach. Această victorie ne conferă siguranță pentru săptămânile care vor veni” , a declarat antrenorului lui Bayern München, Jupp Heynckes.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux