28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern și-a cerut scuze

Clubul bavarez regretă faptul că o recentă campanie de imagine pe Facebook a dezamăgit și chiar înfuriat mulți fani

După numeroasele comentarii pe care le-am primit, mulți dintre fanii de pe Facebook ai clubului Bayern München nu au fost încântați de acțiunea întreprinsă de noi. Ne pare rău. Nu a fost în intenția noastră să dezamăgim cu noua aplicație FC Bayern”, se arată într-un comunicat emis vineri de către clubul german.

Directorul sportiv Christian Nerlinger anunțase joi că urmează dezvăluirea unui transfer spectaculos în cadrul unei conferințe de presă. Evenimentul, transmis prin “live streaming” în exclusivitate pe pagina de Facebook a clubului o oră mai târziu, s-a dovedit a fi o tiribombă promoțională în care Nerlinger a spus că fiecare fan al lui Bayern este “un transfer spectaculos. Cel de-al 12-lea jucător al nostru”.

Suporterii au reacționat furios, sute dintre aceștia transmițând clubului, al cărui avantaj de trei puncte în fruntea Bundesligii a fost anulat de înfrângerea cu 1-3 în fața Borussiei Mönchengladbach, ar face mai bine să se concentreze asupra fotbalului.

“Nu putea fi mai ridicol de atât. Prestația de săptămâna trecută a echipei nu a fost deloc amuzantă, așa că începeți să jucați mai bine în loc să vă pierdeți timpul cu farse” , a scris un fan mânios.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux