Clubul bavarez regretă faptul că o recentă campanie de imagine pe Facebook a dezamăgit și chiar înfuriat mulți fani

După numeroasele comentarii pe care le-am primit, mulți dintre fanii de pe Facebook ai clubului Bayern München nu au fost încântați de acțiunea întreprinsă de noi. Ne pare rău. Nu a fost în intenția noastră să dezamăgim cu noua aplicație FC Bayern”, se arată într-un comunicat emis vineri de către clubul german.

Directorul sportiv Christian Nerlinger anunțase joi că urmează dezvăluirea unui transfer spectaculos în cadrul unei conferințe de presă. Evenimentul, transmis prin “live streaming” în exclusivitate pe pagina de Facebook a clubului o oră mai târziu, s-a dovedit a fi o tiribombă promoțională în care Nerlinger a spus că fiecare fan al lui Bayern este “un transfer spectaculos. Cel de-al 12-lea jucător al nostru”.

Suporterii au reacționat furios, sute dintre aceștia transmițând clubului, al cărui avantaj de trei puncte în fruntea Bundesligii a fost anulat de înfrângerea cu 1-3 în fața Borussiei Mönchengladbach, ar face mai bine să se concentreze asupra fotbalului.

“Nu putea fi mai ridicol de atât. Prestația de săptămâna trecută a echipei nu a fost deloc amuzantă, așa că începeți să jucați mai bine în loc să vă pierdeți timpul cu farse” , a scris un fan mânios.

sursa: tv.eurosport.ro

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
fcdm3
fcdm3
28 January 2012 20:38

O gluma proasta. Oricum ei anuntasera de mai multe ori ca nu vine si nu pleaca nici un jucator in aceasta iarna…

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x