27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern s-a pus rău cu fanii

Clubul german si-a înfuriat proprii fani în urma unei farse în care a pretins că va dezvălui identitatea unui nou atacant.

Bayern München a anuntat pe propriul website oficial că “un nume spectaculos” va semna pentru clubul de pe Allianz Arena, dezvăluirea sa urmând să se producă după-amiază. Vestea a generat un urias val de emotie printre fani pe retelele de socializare, suporterii fiind curiosi să afle ce superstar va juca pentru formatia lor favorită.

Fanii au avut posibilitatea să urmărească prezentarea noului atacant pe pagina de Facebook a clubului, însă au fost dezamăgiti atunci când s-au logat. Christian Nerlinger, managerul general al lui Bayern, era prezentat într-o secventă video dezvăluind identitatea jucătorului, pentru ca apoi utilizatorii să-si vadă propria imagine de pe profilul de Facebook.

Utilizatorii si-au putut vedea propriul nume aprărând pe spatele unui tricou cu numărul 8 al lui Bayern München.

“Dragi fani, asa cum probabil ati remarcat deja, nu am adus niciun jucător nou. Această aplicatie este pentru ca fanii nostri să vadă importanta lor pentru club” , se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a lui Bayern München.

În decurs de jumătate de oră de la anuntarea farsei, pagina de Facebook a clubului a primit peste 3.000 de comentarii, aproape în întregime negative. “O campanie de PR ratată, foarte, foarte slabă”, a spus unul dintre utilizatori, Tim Wiedmann.

“Idiotilor, mi-am sacrificat pauza de masă pentru o glumă proastă. Cei răspunzători ar trebui să simtă consecintele” , a adăugat Bunyamin Divarci, un alt suporter furios.

sursa: tv.eurosport.ro

Subscribe
Notify of
7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux